Team Hungary

A cégről - Bait Service Straubing

A Bait Service Straubing 2001 óta van jelen a csali-gyártás piacán. Cégünk erőssége a friss, tartósítószer mentes bojlik -Freezerbaitsek- rendelésre történő gyártása. A konzervált -Shelf Life- bojlik gyártását 2020. októberében kezdtük.

A BSS számtalan saját gyártású termékkel látja el a pontyhorgászokat szerte a világon. Széles termékkínálatunkban a mixeken és freezerbaitseken felül megtalálhatóak pop-upsok, waftersek, liquidek, etetőanyagok, keményített horog csalik, pelletek, BSS ruházat és még sok minden más.

Saját termékcsaládunk, a Bait Service Straubing termékek alapanyagai között megtalálhatók a népszerű angol gyártók, mint a Solar, CC Moore, Mainline, DNA Baits és a Sticky Baits kiváló minőségű alapanyagai. Az imént említett cégeknek gyártói is vagyunk. Nálunk, a BSS gyárban készülnek a freezerbaitsek a neves angol márkákból. Ők jelentik számunkra a minőség mércéjét.

A pontyhorgászat hazájából is évek, évtizedek óta megtisztelnek minket bizalmukkal. Rengeteg horgász ezekkel a csalikkal engedi szabadon álmait. Termékeink sokak számára alapkövek a sikeres és eredményes horgászathoz.

Ha felkeltettük érdeklődését, érdemes tudnia, hogy választható bojli méreteink 12 – 35mm-ig terjednek.A frissesség és a minőség nálunk mindenek felett áll. Klasszikus eljárással, tojással gyúrjuk és főzzük az Ön által rendelt bojlikat. A legfrissebb alapanyagok állnak rendelkezésünkre, amelyek biztosítják kész bojliaink magas minőségét, és amelyek visszatükröződnek a fogási eredményeken.

Ha nem igazodik el a rengeteg gyártó és csalijaik kínálatában, engedje meg, hogy barátként segítsünk Önnek. Rendelhet tőlünk magyarországi webáruházunkon keresztül. Szívesen állunk rendelkezésére, és örülünk, hogy megtisztel minket bizalmával.

We Roll You Relax

Helmut Groß

az Önök specialistája a Freezerbaitsek gyártásában

Kedves látogató!

A Bait Service Magyarország a Bait Service Straubing kizárólagos magyarországi forgalmazója. A webáruház tartalma rengeteg információt rejt a termékeinkről, a helyes használatukról, összetételükről természetesen magyar nyelvre fordítva.

Kérdéseit, észrevételeit az info@baitservice.hu e-mail címre várjuk.

Szívesen segítünk Önnek összeállítani komplett csalicsomagját az adott vízre, évszaktól, időjárástól függően, és örömmel kalauzoljuk a freezerbaitsek világában.

Kellemes időtöltést kívánunk a termékeink megismeréséhez, és eredményes horgászatot kívánunk minden kedves horgásztársunknak!

                                                                                       „Horgásztól a horgásznak!”

Redler Tamás

Bait Service Magyarország