BSS Big Deal – Prémium Kategória 20 Kg – 4990.- Ft / Kg – Shelf Life (tartósított)

From 99.800 Ft

1 kg = 4990.-Ft
A terméket 4 x 5 kg-os csomagban küldjük.

Kategórián belül ön választhatja ki egyenként a 4 csomag bojli típusát és méretét a megújult Big Deal akciónkban.
Választható fajták: Enzym HD, Hydro LEP
Méretek: 16mm, 20mm, 24mm

Cikkszám: BSS-3B4BEHDK-1 Kategória:

Leírás

BSS Big-Deal – Enzym HD és Hydro LEP Prémum kategóriás Bojlik most szenzációs 4990.-Ft-os kilónkénti áron.

Az Enzym HD bojlicsalád több mint egy éves tesztfázisa alatt nagy felfordulást okozott. Ez a bojli Európa számos vízén kiemlkedő fogásokat biztosított horgászainknak!!! Ajánlom verseny körülményekre is. Számtalan versenyt nyertek csapataink az ENZYM HD-vel!

Az Enzym HD bojli egy tiszta hallisztekből álló bojli amely egész évben eredményesen használható. Napjainkban a piacon fellelhető legjobb alapanyagokat tartalmazza. Az összetevők többsége előemésztett-Fermentált alapanyag. A “lebontást” tekintve a leggyorsabban emészthető bojli. De a gránát ebben a bojliban még is a szabad aminokomplex (ENZYM HD)ami 96,8 százalékban vízzel oldható. A protein tartalom töménytelen mennyiségben biztosított az Enzym HD által. Ízvilága kissé halas az aminókomplex azomban sokkal többet mutat a háttérben . Fontos , hogy a folyékony Enzym HD liquiddel és az Enzym HD pordippel felgyorsíthatjuk a folyamatot és ezzel emelhetjük a bojlink fogósságát. Először a pordippel borítsuk be a bojlinkat várjunk 10-30 percet utánna a folyékony dippet használjuk. Amikor hatni kezd a pordipp és a folyékony dipp elegye az etetésen kissé megváltozik a víz PH-értéke. A szabad aminosavak az előemésztett-fermentált összetevők ezzel a PH-val a halak beleiben is jótékonyan hatnak a gyors anyagcserének köszönhetően folyamatos táplálkozásra ösztönzik kopoltyús barátainkat.

BSS Bait tipp: A bojlit bevonhatjuk Enzym HD por dippel ezután Enzym HD folyékony liquid következik ezáltal felgyorsul az Enzym hatás . A horogcsalit be is pasztászhatjuk a horogpaszta ugyanazokat az összetevőket tartalmazza mint a bojlimix. Kapható wafters ,pop ups  illetve kikeményített bojli is a hajszálra.

Az Enzym HD bojli a következő összetevőket is tartalmazza:
+ Enzym HD Powder
+ Enzym HD Liquid

Összetevők:
Hallisztek (3.kat.), előemésztett gabonalisztek (szójaliszt, kukoricaliszt, rízsliszt, búza), proteinliszt Marine Red  Haiths, spanyol bors Haiths, Robin Red  Haiths (EU), tejtermékek (tejpor, Casein), vérplazma (kat.3.), élesztők, tengeri élőlényekból készült liszt, Enzim (Aminosavak), tyúktojás, (A konzervált bojlitípus  konzerválószert Propylenglycolt tartalmaz)

Adalékok:
Aromák (egy aromakeverék az EU által jóváhagyott aromákból), Enzym folyékony aroma, víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők:
nyers protein (Nx6,25) 32,9 %, salakanyagok 12,5 %, zsírok 6,9 %, víz (4h, 103°C) 8,3%, nyers rost 1,7 %, N-mentes extraxt anyagok 37,7 %, Calcium (CA) 2,29 %, Foszfor (P) 1,13 %, Nátrium (NA) 1,75 %

A Hydro Lep bojli a legújjabb fejlesztésű bojlink. A modern kor igényeire szabva.  Egy összett keverék  hallisztekből , májlisztből és rovar alapú madáreleségből a mix gerincét ezek adják. Rendkívüli vízzel oldhatóság jellemzi a májtartalom ellenére. Ezt kísérőanyagokkal tudjuk elérni amik szintén a legmagasabb minőséget képviselik. A Hydro Lep bojlimix  piacon fellelhető legkiválóbb alapanyagokból áll. Összetételének nagy százalékát előemésztett anyagok teszik ki. Ezek gondoskodnak a csali gyors emészthetőségéről. Különlegessége a már jól ismert  szabad aminokomplex (Enzym), ami 96,8%-ban vízzel oldható.  A mix íze  halas jellgű és a friss csirke máj jegygyei is jelen vannak  vonzerejét a szabad aminokomplex sokszorozza meg. Natural Red tartalma és a csípős paprika erezetéből nyert capsicum illetve a különféle élesztők teszik ezt a bojlit  prémium kategóriás, nagy halas kategóriába.

Összetevők: Pre-digested halliszt, májliszt csirkemájból, előemésztett gabonalisztek , proteinliszt, Natúr Red, Enzym, Capsicum, tejtermékek (tejpor, Casein),vérplazma (kat.3.), élesztők,tyúktojás,(konzervált bojliknál propylenglükol)
Adalékok: Enzym (Aminosavak), májliquid, élesztő kivonat, Aromák (egy aromakeverék az EU által jóváhagyott aromákból), Enzym folyékony aroma, víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők: nyers protein (Nx6,25) 29,5 %, salakanyagok 8,5 %, zsírok 6,8 %, víz (4h, 103°C) 8,2%, nyersanyagok 2,3 %,N-mentes extraxt anyagok 44,7 %, Calcium (CA) 1,4 %, Foszfor (P) 0,77 %, Natrium (NA) 0,99 %

BSS Bait tipp: A Hydro LEP bojlit bevonhatjuk Enzym HD por dippel ezután Hydro LEP folyékony liquid következik ezáltal felgyorsul az Enzymatikus hatás . A horogcsalit be is pasztázhatjuk a horogpaszta ugyanazokat az összetevőket tartalmazza mint a bojlimix. Kapható wafters, pop-ups és kikeményített bojli is a hajszálra.

Felhasználási javaslat:
Táplálkozás kiegészítő édesvízi halak számára. Felhasználása csak is horgászati célokra ajánlott.
A terméket tilos felhasználni kérődző állatok etetésére. Emberi fogyasztásra nem ajánlott!

Tárolás ,eltarthatóság:
– Shelf life (konzervált bojlik): sötét hűvös helyen 12 hónapig eltartható a csomagoláson feltüntetett időpontig.
-Freezer  (tartósítószer nélküli fagyasztható bojlik) eltarthatóak -18°C-on fagyasztva a (csomagoláson feltüntetett) gyártási dátumtól számított 12hónapig.

Szállítási idő: A rendelés összegének beérkezése után 4-10 munkanap míg a bojlit elkészítjük ,csomagoljuk és postázzuk. Így garantáljuk az abszolút frissességet.

Garancia :A horgászcsalik után nem vállalunk garanciát.Átvétel után a csalikra nem vállalunk garanciát. A bojlijaink természetes összetevőkkel készülnek kis különbségek előfordulhatnak a bojlik színeit tekintve. A hallisztek, maglisztek,tej és tejtermékek alapanyagok minősége kis mértékben változtathat a csali állagán.
Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára. Emberi fogyasztásra nem ajánlott.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS Big Deal – Prémium Kategória 20 Kg – 4990.- Ft / Kg – Shelf Life (tartósított)” értékelése elsőként