BSS – Csali / Bojli Paszta – Enzym HD – 500g és 1Kg

From 4.190 Ft

Cikkszám: BSS-BPEHD Kategória:

Leírás

Az Enzym HD bojli család több mint egy éves teszt fázisa alatt nagy felfordulást okozott. Ez a bojli Európa számos vízén kiemelkedő fogásokat biztosított horgászainknak!!!Ajánlom verseny körülményekre is. Számtalan versenyt nyertek csapataink az ENZYM HD-vel!

BSS Enzym HD bojlipaszta az Enzym HD bojli alapanyagaiból készül ami egy tiszta hal-lisztekből álló bojli amely egész évben eredményesen használható. Napjainkban a piacon fellelhető legjobb alapanyagokat tartalmazza. Az összetevők többsége előemésztett-Fermentált alapanyag. A “lebontást” tekintve a leggyorsabban emészthető bojli. De a gránát ebben a bojliban még is a szabad amino-komplex (ENZYM HD)ami 96,8%-ban  vízzel oldható. A protein-tartalom töménytelen mennyiségben biztosított az Enzym HD által. Íz világa kissé halas az amino-komplex azonban sokkal többet mutat a háttérben . Fontos , hogy a folyékony Enzym HD liquiddel és az Enzym HD pordippel felgyorsíthatjuk a folyamatot és ezzel emelhetjük a bojlink fogósságát. Először a pordippel borítsuk be a bojlinkat várjunk pár percet utána a folyékony dippet használjuk. Amikor hatni kezd a pordipp és a folyékony dipp elegye az etetésen kissé megváltozik a víz PH-értéke. A szabad aminosavak az előemésztett-fermentált összetevők ezzel a PH-val a halak beleiben is jótékonyan hatnak a gyors anyagcserének köszönhetően folyamatos táplálkozásra ösztönzik kopoltyús barátainkat.

A BSS csali-paszták kiválóan alkalmazhatók horog csalik, tigrismogyoró, pop-ups bojlik bevonására egy plusz attraktort képezve a horog csalinknak a víz alatt. Összetételük teljesen megegyezik a fajtaazonos bojli tésztájának az összetevőivel és folyékony attraktorokból is kapott egy jó adagot vízzel oldhatósága rendkívüli. Ezáltal a csalogató hatás biztosított az etetésünkön.

A Enzym HD paszta a következő összetevőket is tartalmazza:

+ Enzym HD Powder

+ Enzym HD Liquid

Összetevők:hallisztek (3.kat.), előemésztett gabonalisztek (szójaliszt, kukoricaliszt, rizsliszt, búza), proteinliszt,Marine Red  Haiths, spanyol bors Haiths, Robin Red  Haiths (EU), tejtermékek (tejpor, Casein),vérplazma (kat.3.), élesztők, tengeri élőlényekből készült liszt, Enzim (Aminosavak), Tyúktojás,(A konzervált bojli típus és paszta  konzerválószert Propylenglycolt tartalmaz)

Adalékok: Aromák (egy aromakeverék az EU által jóváhagyott aromákból), Enzym folyékony aroma, víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők: nyers protein (Nx6,25) 32,9 %, salakanyagok 12,5 %, zsírok 6,9 %, víz (4h, 103°C) 8,3%, nyersanyagok 1,7 %,
N-mentes extraxt anyagok 37,7 %, Calcium (CA) 2,29 %, Foszfor (P) 1,13 %, Natrium (NA) 1,75 %

BSS Csali tipp: Etetésre szánt bojliját tegye egy edénybe öntsön rá langyos vizet és csipkedjen bele apró darabokat a BSS csali-pasztából. Hagyja állni kis ideig majd vízzel együtt borítsa az etetésére. Ezzel a kis trükkel kiváló attraktor felhőt kölcsönözhetünk az etetésünkre.

Tárolás ,eltarthatóság: A pasztát száraz , hűvös helyen közvetlen napfénytől védve tároljuk. Konzervált formában kerül forgalomba a gyártási dátumtól számítva 24 hónap eltarthatósági garanciát adunk.

Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára. Emberi fogyasztásra és kérődző állatok etetésére nem ajánlott.

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Csali / Bojli Paszta – Enzym HD – 500g és 1Kg” értékelése elsőként