BSS – GT Spice Pellet 6 – 8 mm – 1 Kg és 5 Kg

From 2.690 Ft

Kedvezményes ár már 5 kg rendelés esetén!

Cikkszám: BSS-GTSPPEL Kategória:

Leírás

A BSS bázis mix pellet GT Spice egy kiváló proteinpellet. A pelleteink gyártásánál nagyon figyelünk , hogy az összes attraktor jelen legyen a mixben ami a GT Spice bojlinkban is megtalálható. Így lesznek a bázis mix pelletek a bojlijaink tükörképei. A pelletek bontásában az összes aminosav és szerves összetevő szerepet játszik. Megtalálhatóak továbbá a por alapú attraktorok is amik emelik a csalogató hatást a pelletekben. A tesztjeink során azonnali reakciót mutattak a halak. Használjon bázis mix pelleteket íz azonos formában a BSS bojlik mellé. Meglátja a hatás nem fog elmaradni.

Összetétel: búza, búzagríz, gőzölt szója extrakt (törek), szárnyasokból nyert protein, repce törek, kalcium, búzaglutén, repceolaj, halliszt, halolaj, napraforgó, extraktot hántolt földi magvakból, szójaolaj, tejtermékek, vérliszt (sertés)

Adalékok:  GT Spice Flavour (EU-által jóváhagyott)

Takarmány-pszchihologiai adalékanyagok:
A vitamin (E672), Spurenelemente,vas-szulfát (II), Hepahydrát (E1), Zink – Zinksulfátként, Monohydrát (E6),réz rézszulfátként(II), Pentahydrát (E4), Jód -Káliuzmjoditként (E2)

Analizált összetétel: nyers protein 41 %, nyers zsír 12 %, nyers rost 3 %, nyers hamu 6%, Nátrium 0,2 %, Kalcium 0,8 %, foszfor 0,7 %

Táplálkozás kiegészítő édesvízi halak számára. Felhasználása csak is horgászati célokra ajánlott.
A terméket Tilos felhasználni kérődző állatok etetésére és emberi fogyasztásra!!!

A pelletet  száraz ,hűvös helyen direkt napsugárzástól védve kell tárolni. Megfelelő tárolás esetén 24 hónap  garanciát vállalunk a termékre

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – GT Spice Pellet 6 – 8 mm – 1 Kg és 5 Kg” értékelése elsőként