BSS Big-Deal – Szénhidrát Kategória 20 Kg – 4390.-Ft / Kg – Shelf Life (tartósított)

From 87.800 Ft

1 kg = 4390-Ft
A terméket 4 x 5 kg-os csomagban küldjük.

Kategórián belül ön választhatja ki egyenként a 4 csomag bojli típusát és méretét a megújult Big Deal akciónkban.
Választható fajták: Lemon X Ice, Fermented & Creamy Milk, Nutty
Méretek: 16mm, 20mm, 24mm

Cikkszám: BSS-3B4LEMK-1 Kategória:

Leírás

BSS Big-Deal –  Fermented & Creamy Milk, Lemon X Ice ,Nutty bojlik szenzációs 4390.-Ft / Kg áron.

A Fermented Milk bojli íz élményt nyújt a pontyoknak ha ezt így ki lehet jelenteni. Ami bizonyos azelőtt biztosan nem találkozott még ezzel. Összetevői első osztályú tej és fehérje porok mint pl. a Lamlac. Ezek az összetevők nagyon nagy mennyiségben tartalmazzák a bojlit. A mi álláspontunk az összetételt illetően , hogy a minőségi anyagok használatát a bojli “visszatükrözi” és ebben nem ismerünk kompromisszumot. Természetes édesítőket egy krémes íz kíséri.  Az enzymek és aminosavak egy természetes íz hatást alkotnak az összetevőkkel tehát a halak természetes táplálékként tekintenek a bojlira.
Struktúrája a CLO-ra épül hozzáadott természetes emulgeálóval (Lecitinnel) emelünk ki. Ezekkel a magas minőségű összetevőkkel viszont vigyáznunk kell a bojli főzésénél lehetőség szerint speciálisan egy lassú főzési folyamatot biztosítunk a bojliknak. Így megmaradnak az esszenciális összetevők aminósavak ezzel a beltartalma megőrízhető.
A kérmes-tejes íz világával és jótékony aminokkal a téli időszakban is eredményesek lehetünk.

BSS Bait tipp: A bojlit dippelhetjük fajtaazonos dippel ezután bemárthatjuk a bag mixbe ezáltal még gyorsabb csalogató, felhősítő hatást érhetünk el. A horog csalit be is pasztászhatjuk a horog paszta ugyanazokat az összetevőket tartalmazza mint a bojlimix. Kapható wafters,pop-ups illetve kikeményített horog csali formában is.

A Fermented Milk bojli a következő összetevőket is tartalmazza:
+ Creamy Milk von BSS
+ Sweetener von BSS
+ Milk B Powder von BSS

Összetevők:
Fermentált gabonafélék (szójaliszt, kukuricaliszt, rízsliszt, búzaliszt), proteinliszt, CLO  Haiths, tejtermékek (tejpor, Lamlac), lecitin, vérplazma (3.kat.), kender,  tyúktojás, (a konzervált bojlik Propylenglycol konzerváló anyagot tartalmaznak)

Adalékok: 
aromák (egy aromakeverék az EU által jóváhagyott aromákból),tej B krémpor, édesítőszer E422, víztartalom 28,1 %

Analizált összetétel:
nyers protein (Nx6,25) 19,6 %,  salakanyag 5,4 %, zsírok 9,0 %, víz (4h, 103°C) 10,5 %, nyers anyag tartalom 1,4 %,
N-mentes extraktanyagok 54,1 %, Calcium (CA) 0,87 %, Foszfor (P) 0,34 %, Natrium (NA) 0,52 %

 

Ehhez a speciális csalihoz vagy inkább a Citromos Jeges( Lemon X ICE )koncepthez szükségünk volt az évtizedes tapasztalatunkra és rengeteg energiánkat felemésztett a megalkotása. Figyelmünk a maximális táplálékösszetevőkre irányult elsősorban. Abszolút egy hosszan tartó mixet alkottunk lágy emészthető protein lánccal amihez élelmiszerminőségű alapanyagokat használtunk fel. Kiváló citrompor , tejpor és egy gyümölcsös jellegű madáreleség aminek az illata és íze is gyümölcsösséget áraszt. Ezeket a friss jegyeket egy speciális főzési eljárással igyekezünk a bojliban tartani. Ami annyit tesz , hogy a lehető legalacsonyabb forráspont közeli hőfokon főzzük. Ezenkívűl az olajtartalom is megmarad. Miután még egyszer a vízzel érintkezik a bojli az oldási folyamat felgyorsul a kulcs a sikerhez mégis a citrom por ami átlagon felül müködik. Illata a frissen préselt lime-hoz hasonlít kis citrusos jegyeket hordozva.

A Lemon x -ice bojli egy tökéletes élelemforrás. Alapjában véve a hidegebb évszakokra lett tervezve, de csapattagjaink igen jó eredményeket tudhatnak maguk mögött a melegebb évszakokban is. Ezen kívül rengeteg vásárlónk jelezte , hogy a rövidebb horgászatokon is jó fogásokat értek el a Lemon x-ice bojlival.

BSS Bait tipp: A bojlit dippelhetjük fajtaazonos dippel ezután bemárthatjuk a lemon x porba ezáltal még gyorsabb csalogató, felhősítő hatást érhetünk el. A horogcsalit be is pasztászhatjuk a horogpaszta ugyanazokat az összetevőket tartalmazza mint a bojlimix. Kapható wafters, popup és kikeményített horogcsali formájában is.

A lemon x-ice bojli a következő összetevőket is tartalmazza:
+ Lemon X Powder von BSS
+ Sweetener Exalted von BSS

A következő méretek közül választhat:
– 16 mm 
– 20 mm 
– 24 mm 

Összetevők: gabonafélék(szójaliszt, kukoricaliszt, rízsliszt), proteinliszt, tejtermékek (tejpor, Lamlac), vérplazma (3.kat.), lecitin, citrompor, madár eleség sárga és piros, citrusos madáreleség, tyúktojás, (konzervált bojliknál  Propylenglycolt konzerválószert tartalmaz)

Adalékok: aromák (egy aromakeverék az EU által jóváhagyott aromákból), édesítőszer E422 , víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők: nyers protein (Nx6,25) 18,3 %, salakanyagok 5,6 %, zsírok 9,1 %, víz (4h, 103°C) 10,0 %, nyers rost 1,2 %, N-mentes extraktanyagok 55,8 %, Calcium (CA) 1,08 %, Foszfor (P) 0,31 %, Natrium (NA) 0,32 %

 

 

A Nutty bojlink megalkotásánál a célunk egy komplett tápértékű csali ami a lehető legtermészetesebb élelemforrást biztosítja a pontyok számára.Az előállításnál kiemelkedően figyeltünk arra , hogy végeredménynek egy intenzív bojlit kapjunk. Ehhez szükségünk volt könnyű oldhatóságú és emészthetőségű zsírokkal, olajokkal telítenünk a Nutty bojlit. A táplálékszükséglet egész évben való kielégítése amit a pontyok a csali iránt mind a négy évszakban történő érdeklődéssel bizonyítanak. Meggyőződésünk , hogy ez egy hosszú életű és tökéletes csali a maga teljesen naturális aromáival. Speciális élesztőkivonat mix dolgozik a bojliban tej és fehérjepor tigrismogyoróliszt és különböző méretű magok és azok őrleményei az alkotóelemei ennek a bojlinak. A könnyű emészthetőségről aminosavak és enzimek felelnek.
Illata egyedülálló krémes-diós-mogyorós variáció. Tapasztalataink szerint tömérdek vízen ahol a hallisztes jellegű bojlik dominálnak a Nutty bojlink okozhatja a legnagyobb meglepetéseket.

BSS Bait tipp: A bojlit dippelhetjük fajtaazonos Nutty folyékony dippel ezután bemárthatjuk a bag mixbe ezáltal még gyorsabb csalogató, felhősítő hatást érhetünk el. A horogcsalit be is pasztázhatjuk a nutty horogpaszta ugyanazokat az összetevőket tartalmazza mint a bojlimix. Kapható wafters, pop-ups és kikeményített horogcsali formában.

A Nutty Bojli a következő összetevőket is tartalmazza:
+ Nutty Flavour von BSS
+ Cream-Sweetener von BSS

Összetevők:
gabonafélék (szójaliszt, kukoricaliszt, rizsliszt), proteinliszt, tejtermékek (tejpor, Lamlac), vérplazma (3.kat.), élesztők, tigrismogyoróliszt, tej B krémpor, tyúktojás, (konzervált bojliknál  Propylenglycolt konzerválószert tartalmaz)

Adalékok:
Aromák (egy keverék az EU által jóváhagyott aromákból),édesítőszer E422, Glutamát, víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők:
nyers protein (Nx6,25) 19,3 %, slakanyagok 6,0 %, zsírok 10,2 %, víz (4h, 103°C) 9,1 %, nyers rost 2,3 %,
N-mentes extrakt anyagok 53,1 %, Calcium (CA) 1,24 %, Foszfor (P) 0,37 %, Nátrium (NA) 0,41 %

Tárolás ,eltarthatóság:
-(Shelf life) konzervált bojlik: sötét hűvös helyen 12 hónapig eltartható a csomagoláson feltöntetett időpontig.
-(Freezer ) tartósítószer nélküli fagyasztható bojlik eltarthatóak -18°C-on fagyasztva a (csomagoláson feltűntetett) gyártási dátumtól számított 12hónapig.

Szállítási idő: A rendelés összegének beérkezése után 4-10 munkanap míg a bojlit elkészítjük ,csomagoljuk és postázzuk. Így garantáljuk az abszolút frisseséget.

Garancia : A horgászcsalik után nem vállalunk garanciát.Átvétel után a csalikra nem vállalunk garanciát. A bojlijaink természetes összetevőkkel készülnek kis különbségek előfordulhatnak a bojlik színeit tekintve. A hallisztek, maglisztek,tej és tejtermékek alapanyagok minősége kis mértékben változtathat a csali állagán.

Felhasználási javaslat:
Táplálkozás kiegészítő édesvízi halak számára. Felhasználása csak is horgászati célokra ajánlott.
A terméket Tilos felhasználni kérőddző állatok etetésére és emberi fogyasztásra!!!

További információk

Tömeg 20,00 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS Big-Deal – Szénhidrát Kategória 20 Kg – 4390.-Ft / Kg – Shelf Life (tartósított)” értékelése elsőként