BSS Big-Deal – Fűszer, Hal Kategória 20 Kg – 4690.-Ft / Kg – Shelf Life (tartósított)

From 93.800 Ft

1 kg = 4690-Ft
A terméket 4 x 5 kg-os csomagban küldjük.

Kategórián belül ön választhatja ki egyenként a 4 csomag bojli típusát és méretét a megújult Big Deal akciónkban.
Választható fajták: GT Spice, BS mix Fruitberry Ester, Big Fish 60 Ala SR
Méretek: 16mm, 20mm, 24mm

Cikkszám: BSS-3B4BGTSPK-1 Kategória:

Leírás

BSS Big-Deal – GT Spice, BS Mix Fruitberry Ester, Big Fish 60 Ala SR Bojli szenzációs 4690.-Ft / Kg áron.

A GT spice bojli egy fűszeres bojli. Ez a csali abszolút első osztályú csípős és madáreleség tartalma mellett Allicin* extraktot is rejt magában ami abszolút egy hal mágnes. Ez azt jelenti , hogy mi ezeket az összetevőket a lehető legtisztább formában használjuk fel. Ezért sikerült egy egyedülálló csodálatos struktúrájú könnyen emészthető , hosszan tartó táplálék forrást előállítanunk a pontyok számára. A mi elhatározásunk egy halliszt mentes bojlit előállítani a hosszadalmas fejlesztés tesztek a bojlival az elvárásoknál sokkal jobb eredményt hoztak.

Fő atraktor a GT bojliban a Spice fűszermix ez egy egyedülálló csípős és intenzív íz világgal telített csalit kölcsönöz. Az aminoprofilt tekintve magas oldhatóságú aminosavakat használtunk. Mindez eredményként pedig mondhatom , hogy egy magas attraktív bojlit sikerült alkotnunk amire a pontyok természetes táplálékként tekintenek. Természetesen növényi proteinekkel is telítettük a megfelelő olaj-zsír tartalom elérése érdekében. Tejpor is került a mixünkbe , hogy ne csak a zsír-olajtartalmat egyenlítsük hanem az ízét is javítsuk. Ezzel az összetétellel egy egyedülálló extrém fűszeres íz és illatvilágot kaptunk. A GT Spice teljesítményének a varázsát bizonyára még rengetegen megemlítik majd.

Azokon a vizeken ahol a hallisztes bojli dominál ezzel a bojlival kiemelkedő fogásokat érhetünk el.

A GT spice bojlit mind a négy évszakban teszteltük, de kiemelkedő sikereket értünk el vele.

A tesztek alatt a hideg 6°-10°C vízben is a legjobbnak bizonyult .

*Allicin-Az eszenciális fokhagyma olaj legjava amit a tiszta fokhagymaolajból választank le.

BSS Bait tipp: A bojlit dippelhetjük fajtaazonos dippel ezután bemárthatjuk a bag mixbe ezáltal még gyorsabb csalogató, felhősítő hatást érhetünk el. A horogcsalit be is pasztászhatjuk a horogpaszta ugyanazokat az összetevőket tartalmazza mint a bojlimix. Kapható wafters,popup illetve kikeményített horogcsali formájában is.

A GT Spice Bojli a következő összetevőket is tartalmazza:
+ GT Spice Liquid
+ Allicin Extrakt

Összetevők: gabonafélék (szójaliszt, kukoricaliszt, rízsliszt), proteinliszt, GT Spice Haiths, Tejtermékek (tejpor, Lamlac), élesztők, CLO Spice, vérplazma (3.kat), Enzym(Aminosavak), tyúktojás, (konzervált bojlinál  Propylenglycol a  konzerválószer)

Adalékok: aromák (egy keverék az EU által jóváhagyott aromákból), májliqud, élesztőliquid, víz 28,1 %

Analizált összetevők: nyers protein (Nx6,25) 21,8 %, salakanyagok 8,2 %, zsírok 7,7 %, víz (4h, 103°C) 9,2 %, nyers anyagok 2,2 %, N-mentes extrakt anyagok 50,9 %, Calcium (CA) 1,58 %, Foszfor (P) 0,40 %, Natrium (NA) 0,93 %

A BS mix Fruitberry Ester bojli megalkotásánál törekedtünk egy minőségi bojlimix keveréket létrehozni ami kiváló minőségű halliszteket madáreleségeket és természetes könnyed táplálékokat tartalmaz a pontyok ismert táplálékbázisának megfelelően. Tartalmaz előemésztett halliszteket, Robin Redet, Chillit, Haiths madáreleséget. Szerintünk ezek az anyagok szükségesek egy táplálkozás-pszichologiailag megfelelő bojli készítéséhez. A tej és tejtermékek illetve az ezekben lévő aminosavak támogatják az emésztést ebben a bojliban.
A hozzáadott madáreleség és a durvábbra őrölt anyagok gondoskodnak a bojli jó oldhatóságáról. Egyedülálló növényi proteineket is használunk a zsír vagy olajtartalom kiegyenlítéséhez ahogy a többi csalinknál is.
A BS mix Bojli nem kizárólag hallisztekből álló bojli de a hozzáadott madáreleségnek köszönhetően egy igazi “All Round Bojli”.
Tapasztalatok mutatják, hogy ezzel a gyümölcsös jellegű nem tiszta hallisztekből álló bojlival akár télen vagy nyáron a rendszeresen horgászott helyeken is eredményesebbek lehetünk mint az erősen hallisztes bojlikkal.

BSS Bait tipp: A bojlit dippelhetjük fajtaazonos dippel ezután bemárthatjuk a bag mixbe ezáltal még gyorsabb csalogató,felhősítő hatást érhetünk el.A horogcsalit be is pasztázhatjuk a horogpaszta ugyanazokat az összetevőket tartalmazza mint a bojlimix. Kapható wafters , pop-ups és kikeményített horogcsali formában is.

A bojli a következö összetevőket is tartalmazza:
+ Bs mix
+ Fruitberry Ester
+ Fruitpowder
+ Sweetener

Összetevők:
Halliszt (3-as kategoria), gabonafélék (szójaliszt, kukoricaliszt, rízsliszt), proteinliszt madáreleség (CLO  Haiths), vérplazma (3.kategoria), Robin Red  Haiths (EU), spanyol bors  Haiths, tejtermékek (tejpor, Casein), Fűszerek (chilliőrlemény), Tyúktojás, (a konzervált bojlik  tartalmazzák a Propylenglycol konzerválószert)

Adalékok: 
Aromák (egy keverék az EU által jóváhagyott aromákból), édesítőszer E422, gyümölcscukor-koncentrátum,víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők:
Nyers protein (Nx6,25) 30,9 %, salakanyagok 8,3 %, zsírok 8,3 %, víz(4h, 103°C) 8,7%, nyersanyagok 1,6 %,
N-mentes extraktanyagok 42,2 %, Calcium (CA) 1,49 %,Foszfor (P) 0,98 %, Nátrium (NA) 0,88 %

A big fish 60 bojlink egy komplett hallisztes bojli amit a természetes látószög alapján gyártottunk. Ennek a bojlinak nagyon hosszú időt szenteltünk mire az alapmix elérte a tökéletesnek nevezhető állapotot. Ez a mix biztosan egy örök klasszikusnak számít a bojli-szortimentünkből. Változatos halliszttartalmat állítottunk össze egy optimális emészthetőség mellett amivel egy magas minőségű táplálékforrást sikerült építeni. Az összetétel megfelel a pontyok teljes táplálék-tápanyag szükségletének a fedezésére egész évben. A használt aromák,kivonatok: pl:szúnyoglárva kivonat és az előemésztett Belachan paszta hihetetlen eredményeket kölcsönöznek a big fisch 60 bojlinak.
Fő összetevők a bojliban: különböző magas minőségű hallisztek, Haiths Robin-red,Tejpor-proteinporok amik a természetes zsírtartalomért felelnek. Vitaminokat természetes ásványi sókat is tartalmaz. Ehhez jönnek még a növényi proteinek. A salar aromát erősen halas feketeborsos összetevők alkotják .Végezetül egy kevés madáreleség ami leheletnyi textúrát kölcsönöz a bojlinak. Ez a csali az átfogó gyártási folyamatoknak köszönhetően valószínű egyedülálló a piacon. Helyes használat mellett a pontyok természetes táplálékként fogadják el a Big fish 60 bojlit.

BSS Bait tipp: A bojlit dippelhetjük fajtaazonos dippel ezután bemárthatjuk a bag mixbe ezáltal még gyorsabb csalogató,felhősítő hatást érhetünk el.A horogcsalit be is pasztászhatjuk a horogpaszta ugyanazokat az összetevőket tartalmazza mint a bojlimix. Kapható wafters, pop-ups és kikeményített horogcsali formában is.

A bojli a következő összetevőket is tartalmazza:
+ Ala SR Flavour von Bait Service Straubing
+ Fermented Belachan Paste von CC Moore
+ Bloodworm Extract von CC Moore

Összetevők:
Halliszt (kategoria 3.), Gabonafélék (szójaliszt, kukoricaliszt, rízsliszt), Tejtermékek ( Eggalbumin, Casein,tej hejettesítő), proteinliszt, madáreleség, Robin Red Haiths (EU), Tyúktojás, (a konzervált bojliknál  hozzáadott konzerválószer Propylenglycol)

Adalékok:
aroma (egy keverék az EU-által jóváhagyott aromákból), Szúnyoglárva, Fermentált Belachan, víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők:
nyers protein (Nx6,25) 40,1 %, salakanyagok 13,3 %, zsírok 9,7 %, víz (4h, 103°C) 7,8%, nyersanyagok 1,3 %,
N-szabad extraktok 27,8 %, Calcium (CA) 3,31 %, Foszfor (P) 1,60 %, Natrium (NA) 0,96 %

Tárolás ,eltarthatóság:
– (Shelf life) konzervált bojlik: sötét hűvös helyen 12 hónapig eltartható a csomagoláson feltüntetett időpontig.
-Freezer bojlik (tartósítószer nélküli fagyasztható bojlik) eltarthatóak -18°C-n fagyasztva a (csomagoláson feltüntetett) gyártási dátumtól számított 12 hónapig.

Szállítási idő: A rendelés összegének beérkezése után 4-10 munkanap míg a bojlit elkészítjük ,csomagoljuk és postázzuk. Így garantáljuk az abszolút frissességet.

Garancia :A horgászcsalik után nem vállalunk garanciát.Átvétel után a csalikra nem vállalunk garanciát.A bojlijaink természetes összetevőkkel készülnek kis különbségek előfordulhatnak a bojlik színeit tekintve. A hallisztek, maglisztek,tej és tejtermékek alapanyagok minősége kis mértékben változtathat a csali állagán.

Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára.Emberi fogyasztásra nem ajánlott.

További információk

Tömeg 20,00 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS Big-Deal – Fűszer, Hal Kategória 20 Kg – 4690.-Ft / Kg – Shelf Life (tartósított)” értékelése elsőként