BSS – Big Fish 60 Ala SR Bojli – 3-5 Kg / Shelf Life

From 14.970 Ft

Kedvezményes ár már 5 kg rendelés esetén!

Tartalmaz:
+ Ala SR (Bait Service Straubing)
+ Fermented Belachan Paste
+ Bloodworm

Cikkszám: BSS-FBBF603 Kategória:

Leírás

3 és 5 kg-os kiszerelésű shelf life bojlik kizárólag 16-20-24 mm-s méretben érhetőek el webáruházunkban. Amennyiben más méretre lenne szüksége 10 kg-tól elérhetőek a freezerbaitsek illetve shelf life bojlik 12-28 mm-s méretig is.
Vagy extra nagy dumbell 35 x 26 mm méretben!

A big fish 60 bojlink egy komplett hallisztes bojli amit a természetes látószög alapján gyártottunk. Ennek a bojlinak nagyon hosszú időt szenteltünk mire az alapmix elérte a tökéletesnek nevezhető állapotot. Ez a mix biztosan egy örök klasszikusnak számít a bojli-szortimentünkből. Változatos halliszttartalmat állítottunk össze egy optimális emészthetőség mellett amivel egy magas minőségű táplálékforrást sikerült építeni. Az összetétel megfelel a pontyok teljes táplálék-tápanyag szükségletének a fedezésére egész évben. A használt aromák,kivonatok: pl:szúnyoglárva kivonat és az előemésztett Belachan paszta hihetetlen eredményeket kölcsönöznek a big fisch 60 bojlinak.
Fő összetevők a bojliban: különböző magas minőségű hallisztek, Haiths Robin-red,Tejpor-proteinporok amik a természetes zsírtartalomért felelnek. Vitaminokat természetes ásványi sókat is tartalmaz. Ehhez jönnek még a növényi proteinek. A salar aromát erősen halas feketeborsos összetevők alkotják .Végezetül egy kevés madáreleség ami leheletnyi textúrát kölcsönöz a bojlinak. Ez a csali az átfogó gyártási folyamatoknak köszönhetően valószínű egyedülálló a piacon. Helyes használat mellett a pontyok természetes táplálékként fogadják el a Big fish 60 bojlit.

BSS Bait tipp: A bojlit dippelhetjük fajtaazonos dippel ezután bemárthatjuk a bag mixbe ezáltal még gyorsabb csalogató,felhősítő hatást érhetünk el.A horogcsalit be is pasztászhatjuk a horogpaszta ugyanazokat az összetevőket tartalmazza mint a bojlimix. Kapható wafters, pop-ups és kikeményített horogcsali formában is.

A bojli a következő összetevőket is tartalmazza:
+ Ala SR Flavour von Bait Service Straubing
+ Fermented Belachan Paste von CC Moore
+ Bloodworm Extract von CC Moore

Összetevők:
Halliszt (kategoria 3.), Gabonafélék (szójaliszt, kukoricaliszt, rízsliszt), Tejtermékek ( Eggalbumin, Casein,tej hejettesítő), proteinliszt, madáreleség, Robin Red Haiths (EU), Tyúktojás, (a konzervált bojliknál  hozzáadott konzerválószer Propylenglycol)

Adalékok:
aroma (egy keverék az EU-által jóváhagyott aromákból), Szúnyoglárva, Fermentált Belachan, víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők:
nyers protein (Nx6,25) 40,1 %, salakanyagok 13,3 %, zsírok 9,7 %, víz (4h, 103°C) 7,8%, nyersanyagok 1,3 %,
N-szabad extraktok 27,8 %, Calcium (CA) 3,31 %, Foszfor (P) 1,60 %, Natrium (NA) 0,96 %

Tárolás ,eltarthatóság:
– (Shelf life) konzervált bojlik: sötét hűvös helyen 12 hónapig eltartható a csomagoláson feltüntetett időpontig.
-Freezer bojlik (tartósítószer nélküli fagyasztható bojlik) eltarthatóak -18°C-n fagyasztva a (csomagoláson feltüntetett) gyártási dátumtól számított 12 hónapig.

Szállítási idő: A rendelés összegének beérkezése után 4-10 munkanap míg a bojlit elkészítjük ,csomagoljuk és postázzuk. Így garantáljuk az abszolút frissességet.

Garancia :A horgászcsalik után nem vállalunk garanciát.Átvétel után a csalikra nem vállalunk garanciát.A bojlijaink természetes összetevőkkel készülnek kis különbségek előfordulhatnak a bojlik színeit tekintve. A hallisztek, maglisztek,tej és tejtermékek alapanyagok minősége kis mértékben változtathat a csali állagán.

Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára.Emberi fogyasztásra nem ajánlott.

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Big Fish 60 Ala SR Bojli – 3-5 Kg / Shelf Life” értékelése elsőként