BSS – Csali / Bojli Paszta – Big Fish 60 – 500g és 1Kg

From 4.190 Ft

Cikkszám: BSS-BPBF60 Kategória:

Leírás

BSS big fish 60 bojli paszta egy komplett hallisztes bojli a big fish 60-as összetevőiből készült amit természetes látószög alapján gyártottunk.

Ennek a bojlinak nagyon hosszú időt szenteltünk mire az alapmix elérte a tökéletesnek nevezhető állapotot. Ez a mix biztosan egy örök klasszikusnak számít a bojli-szortimentünkből. Változatos hal-liszt tartalmat állítottunk össze egy optimális emészthetőség mellett amivel egy magas minőségű táplálék forrást sikerült építeni. Az összetétel megfelel a pontyok teljes táplálék-tápanyag szükségletének a fedezésére egész évben. A használt aromák,kivonatok: pl: szúnyog lárva kivonat és az előemésztett Belachan paszta hihetetlen eredményeket kölcsönöznek a big fish 60 bojlinak.

Fő összetevők a pasztában: különböző magas minőségű hallisztek, Haiths Robin-red, Tejpor-proteinporok amik a természetes zsírtartalomért felelnek. Vitaminokat természetes ásványi sókat is tartalmaz. Ehhez jönnek még a növényi proteinek. A salar aromát erősen halas fekete borsos összetevők alkotják. Végezetül egy kevés madár eleség ami leheletnyi textúrát kölcsönös a bojlinak. Ez a csali az átfogó gyártási folyamatoknak köszönhetően valószínű egyedülálló a piacon. Helyes használat mellett a pontyok természetes táplálékként fogadják el a Big fisch 60 bojlit és pasztát.

A BSS csali-paszták kiválóan alkalmazhatók horog csalik, tigrismogyoró, pop-ups bojlik bevonására egy plusz attraktort képezve a horog csalinknak a víz alatt. Összetételük teljesen megegyezik a fajtaazonos bojli tésztájának az összetevőivel és folyékony attraktorokból is kapott egy jó adagot vízzel oldhatósága rendkívüli. Ezáltal a csalogató hatás biztosított az etetésünkön.

A BSS – Csali / Bojli paszta Big Fish 60 a következő összetevőket is tartalmazza:

+ Ala SR Flavour von Bait Service Straubing

+ Fermented Belachan Paste von CC Moore

+ Bloodworm Extract von CC Moore

Összetevők:
Hal-liszt (kategória 3.), Gabonafélék (szójaliszt, kukoricaliszt, rizsliszt), Tejtermékek ( Eggalbumin, Casein,tejhelyettesítő), protein liszt, madáreleség, Robin Red Haiths (EU), Tyúktojás, (a konzervált bojliknál  hozzáadott konzerválószer Propylenglycol)

Adalékok:
aroma (egy keverék az EU-által jóváhagyott aromákból), Szúnyoglárva, Fermentált Belachan, víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők: nyers protein (Nx6,25) 40,1 %, salakanyagok 13,3 %, zsírok 9,7 %, víz (4h, 103°C) 7,8%, nyersanyagok 1,3 %,
N-szabad extraktok 27,8 %, Calcium (CA) 3,31 %, Foszfor (P) 1,60 %, Natrium (NA) 0,96 %

BSS Csali tipp: Etetésre szánt bojliját tegye egy edénybe öntsön rá langyos vizet és csipkedjen bele apró darabokat a BSS csali-pasztából. Hagyja állni kis ideig majd vízzel együtt borítsa az etetésére. Ezzel a kis trükkel kiváló attraktorfelhőt kölcsönözhetünk az etetésünkre.

Tárolás ,eltarthatóság: A pasztát száraz , hűvös helyen közvetlen napfénytől védve tároljuk. Konzervált formában kerül forgalomba a gyártási dátumtól számítva 24 hónap eltarthatósági garanciát adunk.

Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára. Emberi fogyasztásra és kérődző állatok etetésére nem ajánlott.

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Csali / Bojli Paszta – Big Fish 60 – 500g és 1Kg” értékelése elsőként