BSS – Keményített Horogcsali-(Hard Hookbaits)- Fermented Milk – 16, 20, 24 mm

From 5.390 Ft

Mennyiség: 160 g

Cikkszám: BSS-HHFM16 Kategória:

Leírás

A Fermented Milk keményített horogcsali extra kemény , illata és íze tejes-krémes. Összetevői megegyeznek az eredeti bojlimix összetevőivel ezen kívül attraktorokat kapott ezek erősítik a vonzóerőt a csaliban a halak számára. A víz alatt hosszan megőrzi kemény állagát és gondoskodik a nem kívánt mellékfogások (fehér halak,) minimalizálásáról. A rákok támadásait is jól bírja. Színe megegyezik az azonos ízben gyártott Freezerbaits vagy Shelf Life bojli színével csalink így beleolvad az etetésbe. Nagyon jól működik egyedüli horog csaliként vagy bojlis etetésen magok, pelletek és bojlik között. Kemény állaga ellenére viszonylag könnyen átszúrható.

Minden doboz  tartalmaz  20 ml Fermented Milk aktivátort

Ajánlott használat:
Használat előtt 1-2 nappal cseppentsen 2-3 ml folyékony aktivátort  a  horog csalira pár percig rázogassa , hogy a csalikat a folyadék jól beborítsa. Nem kell a csalinknak úszni a liquidbe ahhoz hogy elérjük a kívánt hatást. Ezt a mozdulat sort minden horgászata előtt megismételheti és egy fantasztikusan friss attraktorokban dúskáló csalival horgászhat kedvenc helyén.

Összetevők:
Fermentált gabonafélék (szójaliszt, kukuricaliszt, rízsliszt, búzaliszt), proteinliszt, CLO  Haiths, tejtermékek (tejpor, Lamlac), lecitin, vérplazma (3.kat.), kender,  tyúktojás, tartalmaznak) Casein 30 Mesh, Whey Protein koncentrátum, Propylenglykol,

Adalékok:
aromák (egy aromakeverék az EU által jóváhagyott aromákból),tej B krémpor, édesítőszer E422, víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők:
nyers protein (Nx6,25) 19,6 %,  salakanyag 5,4 %, zsírok 9,0 %, víz (4h, 103°C) 10,5 %, nyers rost  1,4 %,N-mentes extraktanyagok 54,1 %, Calcium (CA) 0,87 %, Foszfor (P) 0,34 %, Natrium (NA) 0,52 %

Tárolás , eltarthatóság: Termékünkre 24 hónap eltarthatósági garanciát vállalunk amennyiben száraz hűvös helyen közvetlen napsugárzástól védve tartja.

Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára. Emberi fogyasztásra nem ajánlott.

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Keményített Horogcsali-(Hard Hookbaits)- Fermented Milk – 16, 20, 24 mm” értékelése elsőként