BSS – Keményített Horogcsali-(Hard Hookbaits)- Big Fish 60 + Ala SR – 16, 20, 24 mm

From 5.390 Ft

Mennyiség: 160 g

 

Cikkszám: BSS-HHASR Kategória:

Leírás

A Big Fish 60 + Ala SR keményített horogcsali extra kemény , illata és íze erősen halas egy leheletnyi lazac ízzel . Összetevői megegyeznek az eredeti bojlimix összetevőivel ezen kívül attraktorokat kapott ezek erősítik a vonzóerőt a csaliban a halak számára. A víz alatt hosszan megőrzi kemény állagát és gondoskodik a nem kívánt mellékfogások (fehér halak,) minimalizálásáról. A rákok támadásait is jól bírja. Színe megegyezik az azonos ízben gyártott Freezerbaits vagy Shelf Life bojli színével csalink így beleolvad az etetésbe. Nagyon jól működik egyedüli horog csaliként vagy bojlis etetésen magok, pelletek és bojlik között. Kemény állaga ellenére viszonylag könnyen átszúrható.

Minden doboz  tartalmaz  20 ml Big Fish 60 + Ala SR aktivátort

Ajánlott használat:
Használat előtt 1-2 nappal cseppentsen 2-3 ml folyékony aktivátort  a  horog csalira pár percig rázogassa , hogy a csalikat a folyadék jól beborítsa. Nem kell a csalinknak úszni a liquidbe ahhoz hogy elérjük a kívánt hatást. Ezt a mozdulat sort minden horgászata előtt megismételheti és egy fantasztikusan friss attraktorokban dúskáló csalival horgászhat kedvenc helyén.

Összetevők:
Halliszt (kategoria 3.), Gabonafélék (szójaliszt, kukoricaliszt, rízsliszt), Tejtermékek ( Eggalbumin, Casein,tejhejettesítő), proteinlisztl, madáreleség, Robin Red Haiths (EU), Tyúktojás, Casein 30 Mesh, Whey Protein koncentrátum, Propylenglykol,

Adalékok:
aroma (egy keverékvon az EU-által jóváhagyott aromákból), szúnyoglárva, Fermentált Belachan, víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők:
nyers protein (Nx6,25) 40,1 %, salakanyagok 13,3 %, zsírok 9,7 %, víz (4h, 103°C) 7,8%, nyersanyagok 1,3 %,N-szabad extraktok 27,8 %, Calcium (CA) 3,31 %, Foszfor (P) 1,60 %, Natrium (NA) 0,96 %

Tárolás , eltarthatóság: Termékünkre 24 hónap eltarthatósági garanciát vállalunk amennyiben száraz hűvös helyen közvetlen napsugárzástól védve tartja.

Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára. Emberi fogyasztásra nem ajánlott.

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Keményített Horogcsali-(Hard Hookbaits)- Big Fish 60 + Ala SR – 16, 20, 24 mm” értékelése elsőként