BSS – Csali / Bojli Paszta – Lemon X Ice – 500g és 1Kg

From 4.190 Ft

Cikkszám: BSS-BPLXI Kategória:

Leírás

A Lemon X ICE pasztával  egy abszolút hosszan tartó mixet alkottunk lágy emészthető protein lánccal amihez élelmiszer minőségű alapanyagokat használtunk fel. Kiváló citrom por , tej por és egy gyümölcsös jellegű madár-eleség aminek az illata és íze is gyümölcsösséget áraszt. Ezeket a friss jegyeket zártuk paszta formába. Vízzel érintkezve a paszta oldási folyamata felgyorsul a kulcs a sikerhez mégis a citrom por ami átlagon felül működik. Illata a frissen préselt lime-hoz hasonlít kis citrus jegyeket hordozva.

A lemon x -ice bojli egy tökéletes élelemforrás. Alapjában véve a hidegebb évszakokra lett tervezve, de csapattagjaink igen jó eredményeket tudhatnak maguk mögött a melegebb időszakokban is. Ezen kívül rengeteg vásárlónk jelezte , hogy a rövidebb horgászatokon is jó fogásokat értek el a Lemon x-ice bojlival.

A BSS csali-paszták kiválóan alkalmazhatók horog csalik, tigrismogyoró, pop-ups bojlik bevonására egy plusz attraktort képezve a horog csalinknak a víz alatt. Összetételük teljesen megegyezik a fajtaazonos bojli tésztájának az összetevőivel és folyékony attraktorokból is kapott egy jó adagot vízzel oldhatósága rendkívüli. Ezáltal a csalogató hatás biztosított az etetésünkön.

A lemon x-ice csali paszta a következő összetevőket is tartalmazza:

+ Lemon X Flavour von BSS

+ Lemon X Powder von BSS

+ Sweetener Exalted von BSS

Összetevők: gabonafélék (szójaliszt, kukoricaliszt, rizsliszt), protein-liszt, Tejtermékek (tejpor, Lamlac), vérplazma (3.kat.), Lecitin, citrom por, madáreleség sárga és piros, Citrus madáreleség, tyúktojás, (konzervált bojliknál  Propylenglycolt konzerválószert tartalmaz)

Adalékok: aromák (egy aromakeverék az EU által jóváhagyott aromákból), édesítőszer E422 , víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők: nyers protein (Nx6,25) 18,3 %, salakanyagok 5,6 %, zsírok 9,1 %, víz (4h, 103°C) 10,0 %, nyersanyagok 1,2 %,
N-mentes extrakt anyagok 55,8 %, Calcium (CA) 1,08 %, Foszfor (P) 0,31 %, Natrium (NA) 0,32 %

BSS Csali tipp: Etetésre szánt bojliját tegye egy edénybe öntsön rá langyos vizet és csipkedjen bele apró darabokat a BSS csalipasztából. Hagyja állni kis ideig majd vízzel együtt borítsa az etetésére. Ezzel a kis trükkel kiváló attraktorfelhőt kölcsönözhetünk az etetésünkre.

Tárolás ,eltarthatóság: A pasztát száraz , hűvös helyen közvetlen napfénytől védve tároljuk. Konzervált formában kerül forgalomba a gyártási dátumtól számítva 24 hónap eltarthatósági garanciát adunk.

Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára. Emberi fogyasztásra és kérődző állatok etetésére nem ajánlott.

 

 

 

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Csali / Bojli Paszta – Lemon X Ice – 500g és 1Kg” értékelése elsőként