BSS – Bag Mix Lemon X Ice – 1 Kg és 5 Kg

From 3.590 Ft

Kedvezményes ár már 5 kg rendelés esetén!

Cikkszám: BSS-BMLEMXI Kategória:

Leírás

BSS Bag Mix úgy lett kifejlesztve, hogy a legmagasabb beltartalom mellett sok vízzel oldódó attraktor is segíti az intenzív összetevők etetésünkön kifejtett csalogató és táplálkozásra ösztönző hatását. Bag Mixeink a legkeményebb igénybevétel esetén is maximális hatásra képesek. Még jobb eredmények elérése érdekében használjuk az ízben hozzá illő folyékony BSS liquideket. Ez a bag mix egy kiválló kiegészítője lehet a bojliknak.
A Lemon X Ice Bag Mix citrus illatú és ízű. A hozzáadott tejpor (Lamac) és a madár-eleség egy extrém felhőt képez.  Ennek a hatásnak köszönhetőek a kiemelkedő , fogási eredmények. (ez egy kitűnő instant bag mix egész éves használatra)

BSS csali tipp: Konzervált vagy freezer bojlik attraktívitását emelhetjük bag mixek használatával. Öntsük le az etetésre szánt bojlikat folyékony liquiddel ezután forgassuk bele a bag mixbe. Ezzel a metódussal emelhetjük a csalink etetésre kifejtett hatását.

Összetevők:
Puha madár-eleség sárga és piros színű , Soft-pellet, tejtermék (Lamlac), örlemények, tigrismogyoróliszt, tigrismogyoró por.

Adalékok:
Aroma (egy keverék az EU. által jóváhagyott aromákból) citrompor

Analizált összetétel:
Nyers protein 36 %, nyers rost 2,3 %, nyers zsír 16,5 %, nyers hamú 6,8 %, olaj 3 %

Tárolás ,eltarthatóság: A mixet száraz , hűvös helyen közvetlen napfénytől védve tároljuk. A gyártási dátumtól számítva 24 hónap eltarthatósági garanciát adunk.

Felhasználási javaslat:
Táplálkozás kiegészítő édesvízi halak számára. Felhasználása horgászati célokra ajánlott.
A terméket Tilos felhasználni kérőddző állatok etetésére és emberi fogyasztásra!!!

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Bag Mix Lemon X Ice – 1 Kg és 5 Kg” értékelése elsőként