BSS – Csali / Bojli Paszta – Fermented Milk & Creamy Milk – 500g és 1Kg

From 4.190 Ft

Cikkszám: BSS-BPFM Kategória:

Leírás

BSS Fermented Milk bojli paszta íz élményt nyújt a pontyoknak ha ezt így ki lehet jelenteni. Ami bizonyos azelőtt biztosan nem találkozott még ezzel. Összetevői első osztályú tej és fehérjeporok mint pl. a Lamlac. Ezek az összetevők nagyon nagy mennyiségben tartalmazzák a bojlit. A mi álláspontunk az összetételt illetően , hogy a minőségi anyagok használatát a bojli “visszatükrözi” és ebben nem ismerünk kompromisszumot. Természetes édesítőket egy krémes íz kíséri.  Az enzymek és aminosavak egy természetes ízhatást alkotnak az összetevőkkel tehát a halak természetes táplálékként tekintenek a bojlira.

Fő összetevők a pasztában: Struktúrája a CLO-ra épül hozzáadott természetes emulgelálóval (Lecitinnel) emelünk ki. Rengeteg esszenciális összetevőt , aminosavakat tartalmaz.

A krémes-tejes íz világával és jótékony aminokkal a téli időszakban is eredményesek lehetünk.

A BSS csali paszták kiválóan alkalmazhatók horog-csalik, tigrismogyoró, pop-ups bojlik bevonására egy plusz attraktort képezve a horogcsalinknak a víz alatt. Összetételük teljesen megegyezik a fajtaazonos bojli tésztájának az összetevőivel és folyékony attraktorokból is kapott egy jó adagot vízzel oldhatósága rendkívüli. Ezáltal a csalogató hatás biztosított az etetésünkön.

A Fermented Milch paszta a következő összetevőket is tartalmazza:

+ Creamy Milk von BSS

+ Sweetener von BSS

+ Milk B Powder von BSS

Összetevők: Fermentált gabonafélék (szójaliszt, kukoricaliszt, rizsliszt, búzaliszt), proteinliszt, CLO  Haiths, tejtermékek (tejpor, Lamlac), lecitin, vérplazma (3.kat.), kender,  tyúktojás, (a konzervált bojlik Propylenglycol konzerváló anyagot tartalmaznak)

Adalékok: aromák (egy aromakeverék az EU által jóváhagyott aromákból),tej B krémpor, édesítőszer E422, víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők: nyers protein (Nx6,25) 19,6 %,  salakanyag 5,4 %, zsírok 9,0 %, víz (4h, 103°C) 10,5 %, nyersanyagtartalom 1,4 %,
N-mentes extrakt anyagok 54,1 %, Calcium (CA) 0,87 %, Foszfor (P) 0,34 %, Natrium (NA) 0,52 %

BSS Csali tipp: Etetésre szánt bojliját tegye egy edénybe öntsön rá langyos vizet és csipkedjen bele apró darabokat a BSS csali-pasztából. Hagyja állni kis ideig majd vízzel együtt borítsa az etetésére. Ezzel a kis trükkel kiváló attraktorfelhőt kölcsönözhetünk az etetésünkre.

Tárolás ,eltarthatóság: A pasztát száraz , hűvös helyen közvetlen napfénytől védve tároljuk. Konzervált formában kerül forgalomba a gyártási dátumtól számítva 24 hónap eltarthatósági garanciát adunk.

Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára. Emberi fogyasztásra és kérődző állatok etetésére nem ajánlott.

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Csali / Bojli Paszta – Fermented Milk & Creamy Milk – 500g és 1Kg” értékelése elsőként