BSS – Fermented Milk & Creamy Milk Bojli – 3-5 Kg / Shelf Life

From 13.590 Ft

Kedvezményes ár már 5 kg rendelés esetén!

Tartalmaz:
+ Creamy Milk
+ Sweetener
+ Milk B Powder

Cikkszám: BSS-FBFMCM3 Kategória:

Leírás

3 és 5 kg-os kiszerelésű shelf life bojlik kizárólag 16-20-24 mm-s méretben érhetőek el webáruházunkban. Amennyiben más méretre lenne szüksége 10 kg-tól elérhetőek a freezerbaitsek illetve shelf life bojlik 12-28 mm-s méretig is.
Vagy extra nagy dumbell 35 x 26 mm méretben!

A Fermented Milch & Creamy Milk bojli ízélményt nyújt a pontyoknak ha ezt így ki lehet jelenteni. Ami bizonyos azelőtt biztosan nem találkozott még ezzel. Összetevői első osztályú tej és fehérjeporok mint pl. a Lamlac. Ezek az összetevők nagyon nagy mennyiségben tartalmazzák a bojlit. A mi álláspontunk az összetételt illetően , hogy a minőségi anyagok használatát a bojli “visszatükrözi” és ebben nem ismerünk kompromisszumot. Természetes édesítőket egy krémes íz kíséri.  Az enzymek és aminosavak egy természetes ízhatást alkotnak az összetevőkkel tehát a halak természetes táplálékként tekintenek a bojlira.
Struktúrája a CLO-ra épül hozzáadott természetes emulgelálóval (Lecitinnel) emelünk ki. Ezekkel a magas minőségű összetevőkkel viszont vigyáznunk kell a bojli főzésénél lehetőség szerint speciálisan egy lassú főzési folyamatot biztosítunk a bojliknak. Így megmaradnak az esszenciális összetevők aminosavak ezzel a beltartalma is.
A kérmes-tejes ízvilágával és jótékony aminokkal a téli időszakban is eredményesek lehetünk.

A Fermented Milch bojli a következő összetevőket is tartalmazza:
+ Creamy Milk von BSS
+ Sweetener von BSS
+ Milk B Powder von BSS

BSS Bait tipp: A bojlit dippelhetjük fajtaazonos dippel ezután bemárthatjuk a bag mixbe ezáltal még gyorsabb csalogató,felhősítő hatást érhetünk el.A horogcsalit be is pasztázhatjuk a horogpaszta ugyanazokat az összetevőket tartalmazza mint a bojlimix. Kapható wafters , pop-ups de még kikeményített formában is.

Összetevők:
Fermentált gabonafélék (szójaliszt, kukoricaliszt, rizsliszt, búzaliszt), proteinliszt, CLO  Haiths, tejtermékek (tejpor, Lamlac), lecitin, vérplazma (3.kat.), kender,  tyúktojás, (a konzervált bojlik Propylenglycol konzerváló anyagot tartalmaznak)

Adalékok: 
aromák (egy aromakeverék az EU által jóváhagyott aromákból),tej B krémpor, édesítőszer E422, víztartalom 28,1 %

Analizált összetétel:
nyers protein (Nx6,25) 19,6 %,  salakanyag 5,4 %, zsírok 9,0 %, víz (4h, 103°C) 10,5 %, nyersanyagtartalom 1,4 %,
N-mentes extraktanyagok 54,1 %, Calcium (CA) 0,87 %, Foszfor (P) 0,34 %, Nátrium (NA) 0,52 %

Tárolás ,eltarthatóság:
(Shelf life) konzervált bojlik: sötét hűvös helyen 12 hónapig eltartható a csomagoláson feltüntetett időpontig.
(Freezer) tartósítószer nélküli fagyasztható bojlik eltarthatóak -18°C-on fagyasztva a (csomagoláson feltüntetett) gyártási dátumtól számított 12 hónapig.

Szállítási idő: A rendelés összegének beérkezése után 4-10 munkanap míg a bojlit elkészítjük ,csomagoljuk és postázzuk. Így garantáljuk az abszolút frissességet.

Garancia : A horgászcsalik után nem vállalunk garanciát.Átvétel után a csalikra nem vállalunk garanciát. A bojlijaink természetes összetevőkkel készülnek kis különbségek előfordulhatnak a bojlik színeit tekintve. A hallisztek, maglisztek, tej és tejtermékek alapanyagok minősége kis mértékben változtathat a csali állagán.

Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak részére. Kérődző állatok etetésére és emberi fogyasztásra nem ajánlott.

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Fermented Milk & Creamy Milk Bojli – 3-5 Kg / Shelf Life” értékelése elsőként