BSS – Nuklear Spod Mix Milk-Nut (tej-Dió)- 5 kg

11.290 Ft

Elfogyott

Cikkszám: BSS-SPMMNUT Kategóriák: ,

Leírás

A BSS Nukleár spod mix egy tökéletesen összeállított instant mix. Összetevők tekintetében megtalálhatók az apró magvaktól a dúrvára zúzott növéyi proteinben dúskáló magvakig. A felhősítésért felelős lisztek őrlemények is jelen vannak a mixben természetesen hidrolizált  jól oldódó ,eloszló formában ami garantálja a legintenzívebb hatást az etetésünkre. Bátran ajánljuk a hidegebb évszakokra is minimális olajtartalmat állítottunk be a legjobb csalogatóhatás érdekében annélkül, hogy a halakat túletetjük.

BSS csali tipp:
Használja a Nuklear Spod Mixet a BSS magmix vagy Carp food extrakt folyékony liquidekkel egy magas csalogató hatás eléréséhez áztassa 4-5 órára a spodmixet a liquidbe.   Használhatja etetőhajós behúzáshoz ,etetéshez gyúrhatja spod rakétába vagy egyszerűen csónakból etethet a mixel. Természetesen keverheti bármilyen főtt magvakkal vagy tört, darabolt bojlival is.

Összetétel:
Tigrismogyoróliszt, kenderliszt, tejtermékek, gabonatermékek

Adalékok:
Édesítő, Aroma

Analizált összetétel:
Nyers Protein 39 %, Nyers szén 2,3 %, Zsírok 8,2 %, Nyers hamú 6,8 %,

Tárolása száraz hűvös helyen történjen. Termékünkre 24 hónap garanciát vállalunk a gyártástól számítva. Lejárat után romlás esetén nem vállalunk garanciát.

Tiszta halcsali édesvízi halak számára. Használata horgászathoz ajánlott. A terméket Tilos felhasználni kérőddző állatok etetésére és emberi fogyasztásra!!!

További információk

Tömeg 5,00 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Nuklear Spod Mix Milk-Nut (tej-Dió)- 5 kg” értékelése elsőként