BSS – Liquid Carp Food Extract – Hydro LEP – 500 ml

7.950 Ft

Elfogyott

Cikkszám: BSS-LHLEP500ml-1 Kategória:

Leírás

BSS –  Hydro LEP A kiváló 100 % -ig PVA barát liquidet a legjobb csalogató hatás eléréséhez fejlesztettük.  Használhatja bojlija utólagos ízesítéséhez de pelletekhez is ideális. Öntse le a felhasználni kívánt bojlikat 1-2 nappal felhasználás előtt a liquiddel jól forgassa át , hogy minden irányba befedje azokat és hagyja,  hogy jól beszívódjon a bojlikba, pelletekbe. Természetesen a liquidbe ázott bojlikat még beforgathatja Bag-mixbe is ami rendkívüli felhősítő hatása miatt lehet előnyös. Ezzel a metódussal emelhetjük a bojlink csalogató hatását ami pedig megnöveli a fogási eredményünket.
A Hydro LEP liquid  ahogy a nevében is szerepel  LEP tehát Liver-Enzym-Protein hidrolizált májliquid magas Aminóprofillal és emelt protein tartalommal . Hatásfoka 13°C alatt is rendkívüli. Ez a liquid 100 % -ban vízben oldható,  PH értéke 4,8 – 6,8 között mozog.

BSS csali tipp: A Liquid Carp Food Extraktokat ajánljuk a BSS bojlimixek folyékony liquidjeként.

Összetevők: Protein, szabad aminosavak, nukleotid, polypeptid, mikroelemek

Adalékok: Aroma (egy keverék az EU. által jóváhagyott aromákból)

Analizált összetétel:
nyers protein 45 %,analizált -aminosavak: Asp 2,1 %, Thr 0,9 %, Ser 1,0 %, Glu 3,7 %, Glj 4,1 %, Ala 5,2 %, Cjs 1,3 %, Val 2,0 %, Ile 1,6%, Leu 2,6 %, Tjr 0,5 %, Phe 1,1 %, Ljs 1,5 %, Arg 1,1 %

Ezt a liquidet hűvös, száraz helyen direkt napsugárzástól védve kell tárolni.Megfelelő tárolás esetén 24 hónap  garanciát vállalunk a termékre.

Felhasználási javaslat:
Táplálkozás kiegészítő édesvízi halak számára. Felhasználása csak is horgászati célokra ajánlott.
A terméket Tilos felhasználni kérődző állatok etetésére és emberi fogyasztásra!!!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Liquid Carp Food Extract – Hydro LEP – 500 ml” értékelése elsőként