BSS – Csali / Bojli Paszta – GT Spice – 500g és 1Kg

From 4.190 Ft

Cikkszám: BSS-BPGTSP Kategória:

Leírás

A GT Spice paszta egy fűszeres csali paszta. Ez a csali abszolút első osztályú csípős és madár eleség tartalma mellett Allicin* extraktot is rejt magában ami abszolút egy hal mágnes. Ez azt jelenti , hogy mi ezeket az összetevőket a lehető legtisztább formában használjuk fel. Ezért sikerült egy egyedülálló csodálatos struktúrájú könnyen emészthető , hosszan tartó táplálék forrást előállítanunk a pontyok számára. A mi elhatározásunk egy halliszt mentes pasztát előállítani. A hosszadalmas fejlesztés tesztek a GT Spice bojlival az elvárásoknál sokkal jobb eredményt hoztak.

Fő attraktor a GT Spice bojliban a Spice fűszer mix ez egy egyedülálló csípős és intenzív ízvilággal telített csalit kölcsönöz. Az aminoprofilt tekintve magas oldhatóságú aminosavakat használtunk. Mindez eredményként pedig mondhatom , hogy egy magas attraktív bojlit sikerült alkotnunk amire a pontyok természetes táplálékként tekintenek. Természetesen növényi proteinekkel is telítettük a megfelelő olaj-zsír tartalom elérése érdekében. Tejpor is került a mixünkbe , hogy ne csak a zsír-olaj tartalmat egyenlítsük hanem az ízét is javítsuk. Ezzel az összetétellel egy egyedülálló extrém fűszeres íz és illatvilágot kaptunk. A GT Spice teljesítményének a varázsát bizonyára még rengetegen megemlítik majd.

Azokon a vizeken ahol a hallisztes bojli dominál ezzel a bojlival kiemelkedő fogásokat érhetünk el.

A GT spice bojlit mind a négy évszakban teszteltük és kiemelkedő sikereket értünk el vele.

A tesztek alatt a hideg 6°-10°C vízben is a legjobbnak bizonyult .

*Allicin-Az esszenciális fokhagyma olaj legjava amit a tiszta fokhagymaolajból választank le.

A BSS csali paszták kiválóan alkalmazhatók horog csalik, tigrismogyoró, pop-ups bojlik bevonására egy plusz attraktort képezve a horog csalinknak a víz alatt. Összetételük teljesen megegyezik a fajtaazonos bojli tésztájának az összetevőivel és folyékony attraktorokból is kapott egy jó adagot vízzel oldhatósága rendkívüli. Ezáltal a csalogató hatás biztosított az etetésünkön.

A GT Spice csalipaszta a következő összetevőket is tartalmazza:

+ GT Spice Liquid

+ Allicin Extrakt

Összetevők:  gabonafélék (szójaliszt, kukoricaliszt, rizsliszt), proteinliszt, GT Spice Haiths, tejtermékek (tejpor, Lamlac), élesztők, CLO Spice, vérplazma (3.kat), Enzym(Aminosavak), tyúktojás, (konzervált bojlinál  Propylenglycol a  konzerválószer)

Adalékok: aromák (egy keverék az EU által jóváhagyott aromákból), máj liquid, élesztő liquid, víz 28,1 %

Analizált összetevők:  nyers protein (Nx6,25) 21,8 %, salakanyagok 8,2 %, zsírok 7,7 %, víz (4h, 103°C) 9,2 %, nyersanyagok 2,2 %,
N-mentes extraktanyagok 50,9 %, Calcium (CA) 1,58 %, Foszfor (P) 0,40 %, Natrium (NA) 0,93 %

BSS Csali tipp: Etetésre szánt bojliját tegye egy edénybe öntsön rá langyos vizet és csipkedjen bele apró darabokat a BSS csalipasztából. Hagyja állni kis ideig majd vízzel együtt borítsa az etetésére. Ezzel a kis trükkel kiváló attraktorfelhőt kölcsönözhetünk az etetésünkre.

Tárolás ,eltarthatóság: A pasztát száraz , hűvös helyen közvetlen napfénytől védve tároljuk. Konzervált formában kerül forgalomba a gyártási dátumtól számítva 24 hónap eltarthatósági garanciát adunk.

Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára. Emberi fogyasztásra és kérődző állatok etetésére nem ajánlott.

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Csali / Bojli Paszta – GT Spice – 500g és 1Kg” értékelése elsőként