BSS – Csali / Bojli Paszta – Fruitberry Ester – 500g és 1Kg

From 4.190 Ft

Cikkszám: BSS-BPFE Kategória:

Leírás

BS mix Fruitberry Ester bojli paszta megalkotásánál törekedtünk egy minőségi bojlimix keveréket létrehozni ami kiváló minőségű halliszteket madár eleségeket és természetes könnyed táplálékokat tartalmaz a pontyok ismert táplálékbázisának megfelelően. Tartalmaz előemésztett hal liszteket, Robin Redet, Chillit, Haiths madár-eleséget. Szerintünk ezek az anyagok szükségesek egy táplálkozás pszichológiailag megfelelő bojli paszta készítéséhez. A tej és tejtermékek illetve az ezekben lévő aminosavak támogatják az emésztést ebben a pasztában.

A hozzáadott madár eleség és a durvábbra őrölt anyagok gondoskodnak a paszta jó oldhatóságáról. Egyedülálló növényi proteineket is használunk a zsír vagy olajtartalom kiegyenlítéséhez ahogy a többi csalinknál is.

A BS mix  nem kizárólag hallisztekből álló paszta de a hozzáadott madáreleségnek köszönhetően egy igazi “All Round Bojlipaszta”.

Tapasztalatok mutatják, hogy ezzel a gyümölcsös jellegű nem tiszta hallisztekből álló bojlival akár télen vagy nyáron a rendszeresen horgászott helyeken is eredményesebbek lehetünk mint az erősen hallisztes bojlikkal.

A BSS csali paszták kiválóan alkalmazhatók horogcsalik, tigrismogyoró, pop-ups bojlik bevonására egy plusz attraktort képezve a horog csalinknak a víz alatt. Összetételük teljesen megegyezik a fajtaazonos bojli tésztájának az összetevőivel és folyékony attraktorokból is kapott egy jó adagot vízzel oldhatósága rendkívüli. Ezáltal a csalogató hatás biztosított az etetésünkön.

A paszta a következő összetevőket is tartalmazza:

+ Fruitberry Ester

+ Fruitpowder

+ Sweetener

Összetevők: Halliszt (3-as kategória), gabonafélék (szójaliszt, kukoricaliszt, rizsliszt), protein liszt madáreleség (CLO  Haiths), vérplazma (3.kategoria), Robin Red  Haiths (EU), spanyol bors  Haiths, tejtermékek (tejpor, Casein), Fűszerek (chilli örlemény), Tyúktojás, (a konzervált bojlik és paszták tartalmazzák a Propylenglycol konzerválószert)

Adalékok: Aromák (egy keverék az EU által jóváhagyott aromákból), édesítőszer E422, gyümölcscukor-koncentrátum,víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők: Nyers protein (Nx6,25) 30,9 %, salakanyagok 8,3 %, zsírok 8,3 %, víz(4h, 103°C) 8,7%, nyers rost 1,6 %,
N-mentes extrakt anyagok 42,2 %, Calcium (CA) 1,49 %,Foszfor (P) 0,98 %, Natrium (NA) 0,88 %

BSS Csali tipp: Etetésre szánt bojliját tegye egy edénybe öntsön rá langyos vizet és csipkedjen bele apró darabokat a BSS csalipasztából. Hagyja állni kis ideig majd vízzel együtt borítsa az etetésére. Ezzel a kis trükkel kiváló attraktorfelhőt kölcsönözhetünk az etetésünkre.

Tárolás ,eltarthatóság: A pasztát száraz , hűvös helyen közvetlen napfénytől védve tároljuk. Konzervált formában kerül forgalomba a gyártási dátumtól számítva 24 hónap eltarthatósági garanciát adunk.

Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára. Emberi fogyasztásra és kérődző állatok etetésére nem ajánlott.

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Csali / Bojli Paszta – Fruitberry Ester – 500g és 1Kg” értékelése elsőként