BSS – Nuklear Spod Mix Red Fish (vörös hal)- 5 kg

11.290 Ft

Elfogyott

Cikkszám: BSS-SPMRFISH Kategóriák: ,

Leírás

A BSS Nukleár spod mix  vörös hal egy tökéletesen összeállított instant mix. Összetevők tekintetében megtalálhatók az apró magvaktól a dúrvára zúzott növéyi proteinben dúskáló magvakig. A felhősítésért felelős hallisztek,rákliszt őrlemények is jelen vannak a mixben természetesen hidrolizált  jól oldódó ,eloszló formában ami garantálja a legintenzívebb hatást az etetésünkre. Bátran ajánljuk a hidegebb évszakokra is minimális olajtartalmat állítottunk be a legjobb csalogatóhatás érdekében annélkül, hogy a halakat túletetjük.

BSS csali tipp:
Használja a Nuklear Spod Mixet a BSS magmix vagy Carp food extrakt folyékony liquidekkel egy magas csalogató hatás eléréséhez áztassa 4-5 órára a spodmixet a liquidbe.   Használhatja etetőhajós behúzáshoz ,etetéshez gyúrhatja spod rakétába vagy egyszerűen csónakból etethet a mixel. Természetesen keverheti bármilyen főtt magvakkal vagy tört, darabolt bojlival is.

Összetétel:
Tigrismogyoróliszt, kenderliszt,hallisztek,rákliszt, tejtermékek, állati melléktermékek halakból 3. kat.

Adalékok:
Édesítő, Aroma

Analizált összetétel:
Nyers Protein 37 %, Nyers szén 2,5 %, Zsírok 8 %, Nyers hamú 5,5 %,nátrium 1,3 %

Tárolása száraz hűvös helyen történjen. Termékünkre 24 hónap garanciát vállalunk a gyártástól számítva. Lejárat után romlás esetén nem vállalunk garanciát.

Tiszta halcsali édesvízi halak számára. Használata horgászathoz ajánlott. A terméket Tilos felhasználni kérőddző állatok etetésére és emberi fogyasztásra!!!

További információk

Tömeg 5,00 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Nuklear Spod Mix Red Fish (vörös hal)- 5 kg” értékelése elsőként