BSS – Bag Mix és Magmix Liquid – Hydro LEP – 1 Liter

7.130 Ft

Elfogyott

Cikkszám: BSS-HLEPBMPL-1 Kategóriák: ,

Leírás

Használja a BSS Hydro LEP  bag és magmixhez kifejlesztett liquidünket az említett csalik locsolására. Természetesen pelletekhez vagy bojlikhoz is használhatja. Ezt a kiváló bagmix és magmix locsolót a legjobb csalogató hatás eléréséhez fejlesztettük ki. Elsősorban pontyhorgászathoz ajánljuk , de hatásos csalogató anyag az összes békés hal számára.  A termék 100 % -ban PVA-barát.
A Hydro LEP liquid  ahogy a nevében is szerepel  LEP tehát Liver-Enzym-Protein hidrolizált májliquid magas Aminóprofillal és emelt protein tartalommal . Hatásfoka 13°C alatt is rendkívüli. Ez a liquid 100 % -ban vízben oldható,  PH értéke 4,8 – 6,8 között mozog.

BSS csali tipp: A főzésre váró beáztatott magvakhoz adjon egy fél mennyiséget a másik felét pedig főzés után a még meleg magvakra öntse. Hagyja , hogy a kihűlő magvak jól magukba szívják a liquidet.

Összetevők: szacharóz 70%, fruktóz 39%, Glükóz 31%, víztartalom 28%

Adalékok: Aroma (egy keverék az EU. által jóváhagyott aromákból)

Analizált összetétel: nyers protein 45 %,analizált -aminosavak: Asp 2,1 %, Thr 0,9 %, Ser 1,0 %, Glu 3,7 %, Glj 4,1 %, Ala 5,2 %, Cjs 1,3 %, Val 2,0 %, Ile 1,6%, Leu 2,6 %, Tjr 0,5 %, Phe 1,1 %, Ljs 1,5 %, Arg 1,1 %

Ezt a liquidet hűvös, száraz helyen direkt napsugárzástól védve kell tárolni.Megfelelő tárolás esetén 24 hónap  garanciát vállalunk a termékre.

Felhasználási javaslat:
Táplálkozás kiegészítő édesvízi halak számára. Felhasználása csak is horgászati célokra ajánlott.
A terméket Tilos felhasználni kérődző állatok etetésére és emberi fogyasztásra!!!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Bag Mix és Magmix Liquid – Hydro LEP – 1 Liter” értékelése elsőként