BSS – Koncentrált Csali Dip – Hydro LEP – 200 ml

4.990 Ft

Mennyiség : 200 ml

Elfogyott

Cikkszám: BSS-DIPHLEP-1 Kategória:

Leírás

BSS –  Hydro LEP koncentrált horogcsali dip 100 %-ban PVA barát és a csalijaink dipben áztatására lett kifejlesztve vagy direkt a felcsalizott előkét is belehelyezhetjük. A dipes doboz kialakítása könnyen lehetővé teszi a nagyobb méretű bojlik dipbe forgatását is. A hosszan tartó és telt ízről az erős színe és sűrű állaga is árulkodik. Ez a “Méz” állagú dip-koncentrátum egy abszolút kelléke kell legyen az összes pontyhorgásznak. Az Enzymatikus gyártási folyamatoknak köszönhetően ez a termékünk tele van természetes és vízzel oldható aminosavakkal.
A Hydro LEP liquid  ahogy a nevében is szerepel  LEP tehát Liver-Enzym-Protein hidrolizált májliquid magas Aminóprofillal és emelt protein tartalommal . Hatásfoka 13°C alatt is rendkívüli. Ez a liquid 100 % -ban vízben oldható,  PH értéke 4,8 – 6,8 között mozog.

BSS csali tipp:
Horogcsaliját még effektívebbé teheti ha a koncentrált dipet kombinálja BSS Csali púderrel ezzel egy plusz étvágyfokozót adva a horogcsalijának.

Összetevők:
Protein, szabad aminosavak, nukleotid, polypeptid, mikroelemek

Adalékok:
Aroma (egy keverék az EU. által jóváhagyott aromákból)

Analizált összetétel:
nyers protein 45 %,analizált -aminosavak: Asp 2,1 %, Thr 0,9 %, Ser 1,0 %, Glu 3,7 %, Glj 4,1 %, Ala 5,2 %, Cjs 1,3 %, Val 2,0 %, Ile 1,6%, Leu 2,6 %, Tjr 0,5 %, Phe 1,1 %, Ljs 1,5 %, Arg 1,1 %

Ezt a liquidet hűvös, száraz helyen direkt napsugárzástól védve kell tárolni.Megfelelő tárolás esetén 24 hónap  garanciát vállalunk a termékre.

Felhasználási javaslat:
Táplálkozás kiegészítő édesvízi halak számára. Felhasználása csak is horgászati célokra ajánlott.
A terméket Tilos felhasználni kérődző állatok etetésére és emberi fogyasztásra!!!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Koncentrált Csali Dip – Hydro LEP – 200 ml” értékelése elsőként