BSS – Nutty Bojli – 5 Kg / Freezerbaits

From 21.650 Ft

Mennyiség: 5 kg

Tartalmaz:
+ Nutty Flavour
+ Cream Sweetner

Cikkszám: BSS-FBN3-1 Kategória:

Leírás

5 kg-s kiszerelésű freezerbaitsek kizárólag 16-20-24 mm-s méretben érhetőek el webáruházunkban.
Amennyiben más méretre lenne szüksége 10 kg-tól elérhetőek a freezerbaitsek illetve shelf life bojlik 12-28 mm-s méretig is.
Vagy extra nagy dumbell 35 x 26 mm méretben!

A Nutty bojlink megalkotásánál a célunk egy komplett tápértékű csali ami a lehető legtermészetesebb élelemforrást biztosítja a pontyok számára.Az előállításnál kiemelkedően figyeltünk arra , hogy végeredménynek egy intenzív bojlit kapjunk. Ehhez szükségünk volt könnyű oldhatóságú és emészthetőségű zsírokkal, olajokkal telítenünk a Nutty bojlit. A táplálékszükséglet egész évben való kielégítése amit a pontyok a csali iránt mind a négy évszakban történő érdeklődéssel bizonyítanak. Meggyőződésünk , hogy ez egy hosszú életű és tökéletes csali a maga teljesen naturális aromáival. Speciális élesztőkivonat mix dolgozik a bojliban tej és fehérjepor tigrismogyoróliszt és különböző méretű magok és azok őrleményei az alkotóelemei ennek a bojlinak. A könnyű emészthetőségről aminosavak és enzimek felelnek.
Illata egyedülálló krémes-diós-mogyorós variáció. Tapasztalataink szerint tömérdek vízen ahol a hallisztes jellegű bojlik dominálnak a Nutty bojlink okozhatja a legnagyobb meglepetéseket.

BSS Bait tipp: A bojlit dippelhetjük fajtaazonos Nutty folyékony dippel ezután bemárthatjuk a bag mixbe ezáltal még gyorsabb csalogató, felhősítő hatást érhetünk el. A horogcsalit be is pasztázhatjuk a nutty horogpaszta ugyanazokat az összetevőket tartalmazza mint a bojlimix. Kapható wafters, pop-ups és kikeményített horogcsali formában.

A Nutty Bojli a következő összetevőket is tartalmazza:
+ Nutty Flavour von BSS
+ Cream-Sweetener von BSS

Összetevők:
gabonafélék (szójaliszt, kukoricaliszt, rizsliszt), proteinliszt, tejtermékek (tejpor, Lamlac), vérplazma (3.kat.), élesztők, tigrismogyoróliszt, tej B krémpor, tyúktojás, (konzervált bojliknál  Propylenglycolt konzerválószert tartalmaz)

Adalékok:
Aromák (egy keverék az EU által jóváhagyott aromákból),édesítőszer E422, Glutamát, víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők:
nyers protein (Nx6,25) 19,3 %, slakanyagok 6,0 %, zsírok 10,2 %, víz (4h, 103°C) 9,1 %, nyers rost 2,3 %,
N-mentes extrakt anyagok 53,1 %, Calcium (CA) 1,24 %, Foszfor (P) 0,37 %, Nátrium (NA) 0,41 %

Tárolás ,eltarthatóság:
-(Shelf life) konzervált bojlik: sötét hűvös helyen 12 hónapig eltartható a csomagoláson feltüntetett időpontig.
-(Freezer) bojlik  tartósítószer nélküli fagyasztható bojlik eltarthatóak -18°C-on fagyasztva a (csomagoláson feltüntetett) gyártási dátumtól számított 12 hónapig.

Szállítási idő: A rendelés összegének beérkezése után 4-10 munkanap míg a bojlit elkészítjük ,csomagoljuk és postázzuk. Így garantáljuk az abszolút frissességet.

Garancia : A horgászcsalik után nem vállalunk garanciát.Átvétel után a csalikra nem vállalunk garanciát. A bojlijaink természetes összetevőkkel készülnek kis különbségek előfordulhatnak a bojlik színeit tekintve. A hallisztek, maglisztek, tej és tejtermékek alapanyagok minősége kis mértékben változtathat a csali állagán.

Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára.Emberi fogyasztásra nem ajánlott.

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Nutty Bojli – 5 Kg / Freezerbaits” értékelése elsőként