BSS – Lemon X Ice Bojli – 5 Kg / Freezerbaits

From 21.650 Ft

Mennyiség: 5 kg

Tartalmaz:
+ Lemon X Ice Flavour
+ Lemon X Ice Powder
+ Sweetner Exalted

Cikkszám: BSS-FBLXICE3-1 Kategória:

Leírás

5 kg-s kiszerelésű freezerbaitsek kizárólag 16-20-24 mm-s méretben érhetőek el webáruházunkban.
Amennyiben más méretre lenne szüksége 10 kg-tól elérhetőek a freezerbaitsek illetve shelf life bojlik 12-28 mm-s méretig is.
Vagy extra nagy dumbell 35 x 26 mm méretben!

Ehhez a speciális csalihoz vagy inkább a Citromos Jeges( Lemon X ICE ) projekthez szükségünk volt az évtizedes tapasztalatunkra és rengeteg energiánkat felemésztett a megalkotása. Figyelmünk a maximális táplálék összetevőkre irányult elsősorban. Abszolút egy hosszan tartó mixet alkottunk lágy emészthető proteinlánccal amihez élelmiszer minőségű alapanyagokat használtunk fel. Kiváló citrompor , tejpor és egy gyümölcsös jellegű madáreleség aminek az illata és íze is gyümölcsösséget áraszt. Ezeket a friss jegyeket egy speciális főzési eljárással igyekezünk a bojliban tartani. Ami annyit tesz , hogy a lehető legalacsonyabb forráspont közeli hőfokon főzzük. Ezen kívül az olajtartalom is megmarad. Miután még egyszer a vízzel érintkezik a bojli az oldási folyamat felgyorsul a kulcs a sikerhez mégis a citrom por ami átlagon felül működik. Illata a frissen préselt lime-hoz hasonlít kis citrusos jegyeket hordozva.
A Lemon X -Ice bojli egy tökéletes élelemforrás. Alapjában véve a hidegebb évszakokra lett tervezve, de csapattagjaink igen jó eredményeket tudhatnak maguk mögött a melegebb évszakokban is. Ezen kívül rengeteg vásárlónk jelezte , hogy a rövidebb horgászatokon is jó fogásokat értek el a Lemon x-ice bojlival.

BSS Bait tipp: A bojlit dippelhetjük fajtaazonos dippel ezután bemárthatjuk a lemon x porba ezáltal még gyorsabb csalogató, felhősítő hatást érhetünk el. A horogcsalit be is pasztázhatjuk a horogpaszta ugyanazokat az összetevőket tartalmazza mint a bojlimix. Kapható wafters, pop-ups és kikeményített horogcsali formájában is.

A lemon x-ice bojli a következő összetevőket is tartalmazza:
+ Lemon X Flavour von BSS
+ Lemon X Powder von BSS
+ Sweetener Exalted von BSS

Összetevők:
gabonafélék(szójaliszt, kukoricaliszt, rizsliszt), proteinliszt, Tejtermékek (tejpor, lamlac), vérplazma (3.kat.), lecitin, citrompor, madáreleség sárga és piros, Citrusos madáreleség, tyúktojás, (konzervált bojliknál  Propylenglycolt konzerválószert tartalmaz)

Adalékok: 
aromák (egy aromakeverék az EU által jóváhagyott aromákból), édesítőszer E422 , víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők:
nyers protein (Nx6,25) 18,3 %, salakanyagok 5,6 %, zsírok 9,1 %, víz (4h, 103°C) 10,0 %, nyersanyagok 1,2 %,
N-mentes extraktanyagok 55,8 %, Calcium (CA) 1,08 %, Foszfor (P) 0,31 %, Natrium (NA) 0,32 %

Tárolás ,eltarthatóság:
(Shelf life) konzervált bojlik: sötét hűvös helyen 12 hónapig eltartható a csomagoláson feltüntetett időpontig.
(Freezer ) tartósítószer nélküli fagyasztható bojlik eltarthatóak -18°C-n fagyasztva a (csomagoláson feltüntetett) gyártási dátumtól számított 12 hónapig.

Szállítási idő: A rendelés összegének beérkezése után 4-10 munkanap míg a bojlit elkészítjük ,csomagoljuk és postázzuk. Így garantáljuk az abszolút frissességet.

Garancia : A horgászcsalik után nem vállalunk garanciát.Átvétel után a csalikra nem vállalunk garanciát. A bojlijaink természetes összetevőkkel készülnek kis különbségek előfordulhatnak a bojlik színeit tekintve. A hallisztek, maglisztek,tej és tejtermékek alapanyagok minősége kis mértékben változtathat a csali állagán.

Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára.Emberi fogyasztásra nem ajánlott.

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Lemon X Ice Bojli – 5 Kg / Freezerbaits” értékelése elsőként