BSS – Hydro LEP Bojli – 5 Kg / Freezerbaits

From 27.150 Ft

Mennyiség: 5 kg

Tartalmaz:
+ Hydro Powder
+ Hydro LEP Liquid

Cikkszám: BSS-FBHLEP Kategória:

Leírás

5 kg-s kiszerelésű freezerbaitsek kizárólag 16-20-24 mm-s méretben érhetőek el webáruházunkban.
Amennyiben más méretre lenne szüksége 10 kg-tól elérhetőek a freezerbaitsek illetve shelf life bojlik 12-28 mm-s méretig is.
Vagy extra nagy dumbell 35 x 26 mm méretben!

A Hydro Lep bojli a legújjabb fejlesztésű bojlink. A modern kor igényeire szabva.  Egy összett keverék  hallisztekből , májlisztből és rovar alapú madáreleségből a mix gerincét ezek adják. Rendkívüli vízzel oldhatóság jellemzi a májtartalom ellenére. Ezt kísérőanyagokkal tudjuk elérni amik szintén a legmagasabb minőséget képviselik. A Hydro Lep bojlimix  piacon fellelhető legkiválóbb alapanyagokból áll. Összetételének nagy százalékát előemésztett anyagok teszik ki. Ezek gondoskodnak a csali gyors emészthetőségéről. Különlegessége a már jól ismert  szabad aminokomplex (Enzym), ami 96,8%-ban vízzel oldható.  A mix íze  halas jellgű és a friss csirke máj jegygyei is jelen vannak  vonzerejét a szabad aminokomplex sokszorozza meg. Natural Red tartalma és a csípős paprika erezetéből nyert capsicum illetve a különféle élesztők teszik ezt a bojlit  prémium kategóriás, nagy halas kategóriába.

Összetevők: Pre-digested halliszt, májliszt csirkemájból, előemésztett gabonalisztek , proteinliszt, Natúr Red, Enzym, Capsicum, tejtermékek (tejpor, Casein),vérplazma (kat.3.), élesztők,tyúktojás,(konzervált bojliknál propylenglükol)
Adalékok: Enzym (Aminosavak), májliquid, élesztő kivonat, Aromák (egy aromakeverék az EU által jóváhagyott aromákból), Enzym folyékony aroma, víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők: nyers protein (Nx6,25) 29,5 %, salakanyagok 8,5 %, zsírok 6,8 %, víz (4h, 103°C) 8,2%, nyersanyagok 2,3 %,N-mentes extraxt anyagok 44,7 %, Calcium (CA) 1,4 %, Foszfor (P) 0,77 %, Natrium (NA) 0,99 %

BSS Bait tipp: A Hydro LEP bojlit bevonhatjuk Enzym HD por dippel ezután Hydro LEP folyékony liquid következik ezáltal felgyorsul az Enzymatikus hatás . A horogcsalit be is pasztázhatjuk a horogpaszta ugyanazokat az összetevőket tartalmazza mint a bojlimix. Kapható wafters, pop-ups és kikeményített bojli is a hajszálra.

Felhasználási javaslat:
Táplálkozás kiegészítő édesvízi halak számára. Felhasználása csak is horgászati célokra ajánlott.
A terméket tilos felhasználni kérődző állatok etetésére. Emberi fogyasztásra nem ajánlott!

Tárolás ,eltarthatóság:
– Shelf life (konzervált bojlik): sötét hűvös helyen 12 hónapig eltartható a csomagoláson feltüntetett időpontig.
-Freezer  (tartósítószer nélküli fagyasztható bojlik) eltarthatóak -18°C-on fagyasztva a (csomagoláson feltüntetett) gyártási dátumtól számított 12hónapig.

Szállítási idő: A rendelés összegének beérkezése után 4-10 munkanap míg a bojlit elkészítjük ,csomagoljuk és postázzuk. Így garantáljuk az abszolút frissességet.

Garancia :A horgászcsalik után nem vállalunk garanciát.Átvétel után a csalikra nem vállalunk garanciát. A bojlijaink természetes összetevőkkel készülnek kis különbségek előfordulhatnak a bojlik színeit tekintve. A hallisztek, maglisztek,tej és tejtermékek alapanyagok minősége kis mértékben változtathat a csali állagán.
Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára.Emberi fogyasztásra nem ajánlott.

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Hydro LEP Bojli – 5 Kg / Freezerbaits” értékelése elsőként