BSS – GT Spice Bojli – 5 Kg / Freezerbaits

From 23.950 Ft

Mennyiség: 5 kg

Tartalmaz:
+ GT Spice Liquid
+ Allicin Extrakt

Cikkszám: BSS-FBGTSP3-1 Kategória:

Leírás

5 kg-s kiszerelésű freezerbaitsek kizárólag 16-20-24 mm-s méretben érhetőek el webáruházunkban.
Amennyiben más méretre lenne szüksége 10 kg-tól elérhetőek a freezerbaitsek illetve shelf life bojlik 12-28 mm-s méretig is.
Vagy extra nagy dumbell 35 x 26 mm méretben!

A GT spice bojli egy fűszeres bojli. Ez a csali abszolút első osztályú csípős és madáreleség tartalma mellett Allicin* extraktot is rejt magában ami abszolút egy halmágnes. Ez azt jelenti , hogy mi ezeket az összetevőket a lehető legtisztább formában használjuk fel. Ezért sikerült egy egyedülálló csodálatos struktúrájú könnyen emészthető , hosszan tartó táplálékforrást előállítanunk a pontyok számára. A mi elhatározásunk egy halliszt mentes bojlit előállítani a hosszadalmas fejlesztés tesztek a bojlival az elvárásoknál sokkal jobb eredményt hoztak.
Fő atraktor a GT bojliban a Spice fűszer mix ez egy egyedülálló csípős és intenzív ízvilággal telített csalit kölcsönöz. Az amino-profilt tekintve magas oldhatóságú aminosavakat használtunk. Mindez eredményként pedig mondhatom , hogy egy magas attraktív bojlit sikerült alkotnunk amire a pontyok természetes táplálékként tekintenek. Természetesen növényi proteinekkel is telítettük a megfelelő olaj-zsír tartalom elérése érdekében. Tejpor is került a mixünkbe , hogy ne csak a zsír-olajtartalmat egyenlítsük hanem az ízét is javítsuk. Ezzel az összetétellel egy egyedülálló extrém fűszeres íz és illatvilágot kaptunk. A GT Spice teljesítményének a varázsát bizonyára még rengetegen megemlítik majd.
Azokon a vizeken ahol a hallisztes bojli dominál ezzel a bojlival kiemelkedő fogásokat érhetünk el.
A GT spice bojlit mind a négy évszakban teszteltük, de kiemelkedő sikereket értünk el vele.
A tesztek alatt a hideg 6°-10°C vízben is a legjobbnak bizonyult!

*Allicin-Az esszenciális fokhagyma olaj legjava amit a tiszta fokhagymaolajból választank le.

BSS Bait tipp: A bojlit dippelhetjük fajtaazonos dippel ezután bemárthatjuk a bag mixbe ezáltal még gyorsabb csalogató, felhősítő hatást érhetünk el. A horogcsalit be is pasztázhatjuk a horogpaszta ugyanazokat az összetevőket tartalmazza mint a bojlimix. Kapható wafters, pop-ups illetve kikeményített horogcsali formájában is.

A GT Spice Bojli a következő összetevőket is tartalmazza:
+ GT Spice Liquid
+ Allicin Extrakt

Összetevők:
gabonafélék (szójaliszt, kukoricaliszt, rizsliszt), proteinliszt, GT Spice Haiths, tejtermékek (tejpor, Lamlac), élesztők, CLO Spice, vérplazma (3.kat), Enzym(Aminosavak), tyúktojás, (konzervált bojlinál  Propylenglycol a  konzerválószer)

Adalékok:
aromák (egy keverék az EU által jóváhagyott aromákból), májkivonat, élesztőkivonat, víz 28,1 %

Analizált összetevők:
nyers protein (Nx6,25) 21,8 %, salakanyagok 8,2 %, zsírok 7,7 %, víz (4h, 103°C) 9,2 %, nyersanyagok 2,2 %,
N-mentes extraktanyagok 50,9 %, Calcium (CA) 1,58 %, Foszfor (P) 0,40 %, Nátrium (NA) 0,93 %

Tárolás ,eltarthatóság:
(Shelf life) konzervált bojlik: sötét hűvös helyen 12 hónapig eltartható a csomagoláson feltüntetett időpontig.
(Freezer) bojlik tartósítószer nélküli fagyasztható bojlik eltarthatóak -18°C-n fagyasztva a (csomagoláson feltüntetett) gyártási dátumtól számított 12 hónapig.

Szállítási idő: A rendelés összegének beérkezése után 4-10 munkanap míg a bojlit elkészítjük ,csomagoljuk és postázzuk. Így garantáljuk az abszolút frissességet.

Garancia :A horgászcsalik után nem vállalunk garanciát.Átvétel után a csalikra nem vállalunk garanciát. A bojlijaink természetes összetevőkkel készülnek kis különbségek előfordulhatnak a bojlik színeit tekintve. A hallisztek, maglisztek,tej és tejtermékek alapanyagok minősége kis mértékben változtathat a csali állagán.

Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára.Emberi fogyasztásra nem ajánlott.

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – GT Spice Bojli – 5 Kg / Freezerbaits” értékelése elsőként