BSS – Enzym HD Bojli – 5 Kg / Freezerbaits

From 27.150 Ft

Mennyiség: 5 kg

Tartalmaz:
+ Enzym HD Powder
+ Enzym HD Liquid

Cikkszám: BSS-FBEHD3-1 Kategória:

Leírás

Az Enzym HD bojlicsalád több mint egy éves tesztfázisa alatt nagy felfordulást okozott. Ez a bojli Európa számos vízén kiemelkedő fogásokat biztosított horgászainknak!!! Ajánlom verseny körülményekre is. Számtalan versenyt nyertek csapataink az ENZYM HD-vel! 

5 kg-s kiszerelésű freezerbaitsek kizárólag 16-20-24 mm-s méretben érhetőek el webáruházunkban.
Amennyiben más méretre lenne szüksége 10 kg-tól elérhetőek a freezerbaitsek illetve shelf life bojlik 12-28 mm-s méretig is.
Vagy extra nagy dumbell 35 x 26 mm méretben!

Az Enzym HD bojli egy tiszta hallisztekből álló bojli amely egész évben eredményesen használható. Napjainkban a piacon fellelhető legjobb alapanyagokat tartalmazza. Az összetevők többsége előemésztett-Fermentált alapanyag. A “lebontást” tekintve a leggyorsabban emészthető bojli. De a gránát ebben a bojliban még is a szabad aminokomplex (ENZYM HD)ami 96,8 százalékban vízzel oldható. A proteintartalom töménytelen mennyiségben biztosított az Enzym HD által. Ízvilága kissé halas az aminokomplex azonban sokkal többet mutat a háttérben . Fontos , hogy a folyékony Enzym HD liquiddel és az Enzym HD pordippel felgyorsíthatjuk a folyamatot és ezzel emelhetjük a bojlink fogósságát. Először a pordippel borítsuk be a bojlinkat várjunk pár percet utána a folyékony dippet használjuk. Amikor hatni kezd a pordipp és a folyékony dipp elegye az etetésen kissé megváltozik a víz PH-értéke. A szabad aminosavak az előemésztett-fermentált összetevők ezzel a PH-val a halak beleiben is jótékonyan hatnak a gyors anyagcserének köszönhetően folyamatos táplálkozásra ösztönzik kopoltyús barátainkat.

BSS Bait tipp: A bojlit bevonhatjuk Enzym HD por dippel ezután Enzym HD folyékony liquid következik ezáltal felgyorsul az Enzym hatás . A horogcsalit be is pasztázhatjuk a horogpaszta ugyanazokat az összetevőket tartalmazza mint a bojlimix. Kapható wafters, pop-ups de még kikeményített bojli is a hajszálra.

Az Enzym HD bojli a következő összetevőket is tartalmazza:
+ Enzym HD Powder
+ Enzym HD Liquid

Összetevők:
hallisztek (3.kat.), előemésztett gabonalisztek (szójaliszt, kukoricaliszt, rizsliszt, búza), proteinliszt,
Marine Red  Haiths, spanyol bors Haiths, Robin Red  Haiths (EU), tejtermékek (tejpor, Casein),
vérplazma (kat.3.), élesztők, tengeri élőlényekből készült liszt, Enzim (Aminosavak), Tyúktojás,
(A konzervált bojlitípus  konzerválószert Propylenglycolt tartalmaz)

Adalékok:
Aromák (egy aromakeverék az EU által jóváhagyott aromákból), Enzym folyékony aroma, víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők:
nyers protein (Nx6,25) 32,9 %, salakanyagok 12,5 %, zsírok 6,9 %, víz (4h, 103°C) 8,3%, nyersanyagok 1,7 %,
N-mentes extraxt anyagok 37,7 %, Calcium (CA) 2,29 %, Foszfor (P) 1,13 %, Nátrium (NA) 1,75 %

Tárolás ,eltarthatóság:
Shelf life (konzervált bojlik): sötét hűvös helyen 12 hónapig eltartható a csomagoláson feltüntetett időpontig.
Freezerbaits  (tartósítószer nélküli fagyasztható bojlik) eltarthatóak -18°C-on fagyasztva a (csomagoláson feltüntetett) gyártási dátumtól számított 12 hónapig.

Szállítási idő: A rendelés összegének beérkezése után 4-10 munkanap míg a bojlit elkészítjük ,csomagoljuk és postázzuk. Így garantáljuk az abszolút frissességet.

Garancia :A horgászcsalik után nem vállalunk garanciát.Átvétel után a csalikra nem vállalunk garanciát. A bojlijaink természetes összetevőkkel készülnek kis különbségek előfordulhatnak a bojlik színeit tekintve. A hallisztek, maglisztek,tej és tejtermékek alapanyagok minősége kis mértékben változtathat a csali állagán.

Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára.Emberi fogyasztásra nem ajánlott.

 

 

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Enzym HD Bojli – 5 Kg / Freezerbaits” értékelése elsőként