BSS – BS Mix Fruitberry Ester – 5 Kg / Freezerbaits

From 23.950 Ft

Mennyiség: 5 kg

Tartalmaz:
+ Fruitberry Ester
+ Fruitpowder
+ Sweetener

 

Cikkszám: BSS-FBBSMFBE Kategória:

Leírás

5 kg-s kiszerelésű freezerbaitsek kizárólag 16-20-24 mm-s méretben érhetőek el webáruházunkban.
Amennyiben más méretre lenne szüksége 10 kg-tól elérhetőek a freezerbaitsek illetve shelf life bojlik 12-28 mm-s méretig is.
Vagy extra nagy dumbell 35 x 26 mm méretben!

A BS mix Fruitberry Ester bojli megalkotásánál törekedtünk egy minőségi bojlimix keveréket létrehozni ami kiváló minőségű halliszteket madáreleségeket és természetes könnyed táplálékokat tartalmaz a pontyok ismert táplálékbázisának megfelelően. Tartalmaz előemésztett halliszteket, Robin Redet, Chillit, Haiths madáreleséget. Szerintünk ezek az anyagok szükségesek egy táplálkozás-pszichologiailag megfelelő bojli készítéséhez. A tej és tejtermékek illetve az ezekben lévő aminosavak támogatják az emésztést ebben a bojliban.
A hozzáadott madáreleség és a durvábbra őrölt anyagok gondoskodnak a bojli jó oldhatóságáról. Egyedülálló növényi proteineket is használunk a zsír vagy olajtartalom kiegyenlítéséhez ahogy a többi csalinknál is.
A BS mix Bojli nem kizárólag hallisztekből álló bojli de a hozzáadott madáreleségnek köszönhetően egy igazi “All Round Bojli”.
Tapasztalatok mutatják, hogy ezzel a gyümölcsös jellegű nem tiszta hallisztekből álló bojlival akár télen vagy nyáron a rendszeresen horgászott helyeken is eredményesebbek lehetünk mint az erősen hallisztes bojlikkal.

BSS Bait tipp: A bojlit dippelhetjük fajtaazonos dippel ezután bemárthatjuk a bag mixbe ezáltal még gyorsabb csalogató,felhősítő hatást érhetünk el.A horogcsalit be is pasztázhatjuk a horogpaszta ugyanazokat az összetevőket tartalmazza mint a bojlimix. Kapható wafters , pop-ups és kikeményített horogcsali formában is.

A bojli a következö összetevőket is tartalmazza:
+ Bs mix
+ Fruitberry Ester
+ Fruitpowder
+ Sweetener

Összetevők:
Halliszt (3-as kategoria), gabonafélék (szójaliszt, kukoricaliszt, rízsliszt), proteinliszt madáreleség (CLO  Haiths), vérplazma (3.kategoria), Robin Red  Haiths (EU), spanyol bors  Haiths, tejtermékek (tejpor, Casein), Fűszerek (chilliőrlemény), Tyúktojás, (a konzervált bojlik  tartalmazzák a Propylenglycol konzerválószert)

Adalékok: 
Aromák (egy keverék az EU által jóváhagyott aromákból), édesítőszer E422, gyümölcscukor-koncentrátum,víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők:
Nyers protein (Nx6,25) 30,9 %, salakanyagok 8,3 %, zsírok 8,3 %, víz(4h, 103°C) 8,7%, nyersanyagok 1,6 %,
N-mentes extraktanyagok 42,2 %, Calcium (CA) 1,49 %,Foszfor (P) 0,98 %, Nátrium (NA) 0,88 %

Tárolás ,eltarthatóság:
Shelf life konzervált bojlik: sötét hűvös helyen 12 hónapig eltartható a csomagoláson feltüntetett időpontig.
Freezer bojlik (tartósítószer nélküli fagyasztható bojlik) eltarthatóak -18°C-on fagyasztva a (csomagoláson feltüntetett) gyártási dátumtól számított 12 hónapig.

Szállítási idő: A rendelés összegének beérkezése után 4-10 munkanap míg a bojlit elkészítjük ,csomagoljuk és postázzuk. Így garantáljuk az abszolút frissességet.

Garancia : A horgászcsalik után nem vállalunk garanciát. Átvétel után a csalikra nem vállalunk garanciát. A bojlijaink természetes összetevőkkel készülnek kis különbségek előfordulhatnak a bojlik színeit tekintve. A hallisztek, maglisztek,tej és tejtermékek alapanyagok minősége kis mértékben változtathat a csali állagán.

Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára.Emberi fogyasztásra nem ajánlott.

 

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – BS Mix Fruitberry Ester – 5 Kg / Freezerbaits” értékelése elsőként