BSS – Csali / Bojli Paszta Nutty – 500g és 1Kg

From 4.190 Ft

Cikkszám: BSS-BPN Kategória:

Leírás

A Nutty csali-paszta megalkotásánál a célunk egy komplett tápértékű csali-paszta volt ami a lehető legtermészetesebb élelemforrást biztosítja a pontyok számára. Az előállításnál kiemelkedően figyeltünk arra , hogy végeredménynek egy intenzív  pasztát kapjunk. Ehhez szükségünk volt könnyű oldhatóságú és emészthetőségű zsírokkal, olajokkal telítenünk a Nutty alapmixét. A táplálék szükséglet egész évben való kielégítése amit a pontyok a csali iránt mind a négy évszakban történő érdeklődéssel bizonyítanak. Meggyőződésünk , hogy ez egy hosszú életű és tökéletes csali a maga teljesen naturális aromáival. Speciális élesztőkivonat mix dolgozik a tésztában tej és fehérje por tigrismogyoró-liszt és különböző méretű magok és azok örleményei az alkotóelemei . A könnyű emészthetőségről aminosavak és enzimek gondoskodnak.

Illata egyedülálló krémes-diós-mogyorós variáció. Tapasztalataink szerint tömérdek vízen ahol a hallisztes jellegű bojlik dominálnak a Nutty bojlink okozhatja a legnagyobb meglepetéseket.

A BSS csali-paszták kiválóan alkalmazhatók horogcsalik, tigrismogyoró, pop-ups bojlik bevonására egy plusz attraktort képezve a horogcsalinknak a víz alatt. Összetételük teljesen megegyezik a fajtaazonos bojli tésztájának az összetevőivel és folyékony attraktorokból is kapott egy jó adagot vízzel oldhatósága rendkívüli. Ezáltal a csalogató hatás biztosított az etetésünkön.

A Nutty csali-paszta a következő összetevőket is tartalmazza:

+ Nutty Flavour von BSS

+ Cream-Sweetener von BSS

Összetevők: gabonafélék (szójaliszt, kukoricaliszt, rizsliszt), proteinliszt, tejtermékek (tejpor, Lamlac), vérplazma (3.kat.), élesztők, tigrismogyoróliszt, tej B krémpor, tyúktojás, (konzervált bojliknál  Propylenglycolt konzerválószert tartalmaz)

Adalékok: Aromák (egy keverék az EU által jóváhagyott aromákból),édesítőszer E422, Glutamát, víztartalom 28,1 %

Analizált összetevők: nyers protein (Nx6,25) 19,3 %, salakanyagok 6,0 %, zsírok 10,2 %, víz (4h, 103°C) 9,1 %, nyersanyagok 2,3 %,
N-mentes extrakt anyagok 53,1 %, Calcium (CA) 1,24 %, Foszfor (P) 0,37 %, Nátrium (NA) 0,41 %

BSS Csali tipp: Etetésre szánt bojliját tegye egy edénybe öntsön rá langyos vizet és csipkedjen bele apró darabokat a BSS csalipasztából. Hagyja állni kis ideig majd vízzel együtt borítsa az etetésére. Ezzel a kis trükkel kiváló attraktorfelhőt kölcsönözhetünk az etetésünkre.

Tárolás ,eltarthatóság: A pasztát száraz , hűvös helyen közvetlen napfénytől védve tároljuk. Konzervált formában kerül forgalomba a gyártási dátumtól számítva 24 hónap eltarthatósági garanciát adunk.

Használati feltételek: Ezt a csalit horgászati célokra fejlesztették édesvízi halak számára. Emberi fogyasztásra és kérődző állatok etetésére nem ajánlott.

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Csali / Bojli Paszta Nutty – 500g és 1Kg” értékelése elsőként