BSS – Lemon X Ice Bojlimix

From 12.950 Ft

Cikkszám: BSS-BMLXI Kategória:

Leírás

Árak a mennyiségi rendelés esetén:
5 kg-ig     =  2590.-Ft/ kg
20 kg-tól =  2495.-Ft/ kg
50 kg -tól=  2190.-Ft/ kg

A Lemon X Ice egy citrom port tartalmazó, tejes-madáreleséges bojlimix. Különféle prémium minőségű liszteket tartalmaz. Rendkívüli a vízzel oldhatósága. Ez a tulajdonság nagyon jó fogósságot kölcsönöz folyókon, holt ágakon, csatornákon és tavakon egyaránt. Az ICE termék család kifejezetten a téli hónapokra lett kifejlesztve, októbertől-áprilisig. Ez nem azt jelenti , hogy a melegebb évszakokban nem működik, ugyanis nagyon jó eredmények születtek emelkedő hőmérsékletű vizeken is. A sikeresség kulcsa ebben a bojliban a BSS citrom por, aminek az illata a frissen préselt limehoz hasonló, kis citrusos jegyekkel.

Összetevők: gabonafélék(szójaliszt, kukoricaliszt, rizsliszt), proteinliszt, tejtermékek (tejpor, Lamlac), vérplazma (3.kat.), Lecitin, citrom por, madár-eleség sárga és piros, citrusos madár-eleség.

Adalékok: Citrom por, édesítő

Analizált összetevők: nyers protein (Nx6,25) 18,3 %, salakanyagok 5,6 %, nyers zsírok 9,1 %, víz (4h, 103°C) 10,0 %, nyers rost 1,2 %,N-mentes extrakt anyagok 55,8 %, Calcium (CA) 1,08 %, Foszfor (P) 0,31 %, Natrium (NA) 0,32 %

Tárolás ,eltarthatóság: A mixet száraz , hűvös helyen közvetlen napfénytől védve tároljuk. A gyártási dátumtól számítva 24 hónap eltarthatósági garanciát adunk.

Felhasználási javaslat:
Táplálékkiegészítő édesvízi halak számára. Felhasználása horgászati célokra ajánlott.
A terméket tilos felhasználni kérődző állatok etetésére. Emberi fogyasztásra nem ajánlott!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BSS – Lemon X Ice Bojlimix” értékelése elsőként